Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleménetek ebbe? N
Figyelt kérdés
Az egyik legközelebbi barátnőm megkért, hogy flörtöljek a pasijával ha van kedvem, írásban vagy akár előtte. Azt mondta hogy ez neki valamiért bejönne.2023. febr. 14. 12:07
11/26 anonim válasza:
3# as tanácsát érdemes megfogadni, nekem is ez jutott eszembe.
12/26 anonim válasza:
Attól függ. Ha mindenki tudna mindent, a pasi is és csak egy megjátszott dolog lenne, akkor oké. Leszbikusként a részemről úgysem lehetne belőle több, viszont arra kíváncsi vagyok, milyen egy pasival flörtölni és így úgymond büntetlenül kipróbálhatnám. Ha viszont a pasi nem tud róla, akkor ez egy szemét húzás lenne.
13/26 anonim válasza:
Ha a barátnőddel megbeszélitek a szabályokat, hogy milyen határok közt, és mit lehet akkor miért ne?
Nem csak férfiaknak lehet izgató a cuckold.
15/26 anonim válasza:
Először a pasiddal is beszélj erről és fektessétek meg azt a menyecskét ha srác is benne van.
16/26 anonim válasza:
Szerintem ne menj bele, mert a végén egy kick-box mérkőzés lesz köztetek...
17/26 anonim válasza:
En is amondo vagyok, hogy vagy hármasba akarnak behívni, és ez egy cseles modja az inditásának, vagy a pasiját akarja probálni, vagy pedig téged. De mindenféle képp valami játék van a dologban. Kérdezz utána, hogy mi a célja neki ezzel. De amúgy meg te ismered a barátnodet, magadat, te tudod, hogy tudod e kezelni majd az esedékes visszautasitást, vagy ha meghívnak hármasba, hogy be akarsz e lépni, és vonzonak találod e oket, vagy hogy a barátsogotok a csajjal kibir e egy ilyet.
19/26 anonim válasza:
Kérdezd meg először is, hogy ŐSZINTÉN miért akarja ezt, és utána döntsd el, hogy akarsz-e partner lenni benne. 99% az esélye annak, hogy tesztelni akarja a pasit, és 1%, hogy tényleg valami perverz örömet okoz neki, ha látja őt mással flörtölni.
20/26 anonim válasza:
Utolsó vagyok... a tesztelés mellett tényleg lehet még az is, hogy így próbálna a pasitól megszabadulni, mert valamiért nem tudja vagy nem meri kezdeményezni a szakítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!