Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleménetek ebbe? N
Mennyire jó barátnőd? Tetszik egyáltalán a pasija? Mi lenne ennek a kifutása?
Mert szerintem simán van rá esély, hogy hiába az ő engedélyével zajlik ez csak besérül és utána te leszel a büdös k... hogy kikezdtél vele.
És nem félnél hogy esetleg ez a barátságotokban problémát okozna?
Vagy ha nagyon jól megy a flört akkor nem lenne szar érzés, hogy te felhúzod a pasid és utána a barátnőd szexel vele és te meg otthon hegyezed a zabot?
Mert nekem ez lenne a fő bajom, hogy csak veszíteni valód van ebben és nagyon nincs mit nyerned.
...vagy ők úgy gondolták bevennének harmadiknak. És ha jól alakul a flört a szimpátia már pipa!
Én(bár én pasi vagyok),a helyedben, szeretném ha egy ilyen dolgot hármasban beszélnénk meg! Így mindenki tisztában lenne meddíg mehet el...
És mi lenne ennek a folyománya? Mert én három kimenetelt tudok elképzelni:
1. A pasinak nem kellesz, mert ragaszkodik a barátnődköz, te sérülsz, barátnőd röhög.
2. Kellesz a pasinak, de a barátnőd csak teszteli a pasast és jelenetet rendez. A pasi és te is megszívod.
3. Kellesz a pasinak és szexeltek egy jót, de a barátnődet mindketten elvesztitek. A barátnőd sérül.
Szerintem ennek jó vége nem lehet.
Szerintem beszélj a barátnőddel, faggasd ki a pontos okát a kérésének, utána pedig beszéljétek meg az esetleges kimeneteleit a dolognak. Na meg ha te közben valóban begerjedsz a pasira, akkor a csaj már ne viszakozzon és mondja hogy állj, hanem hagyja míg végig csinálod amíg te akarod.
(a 3as sem elvetendő gondolat, lehet épp ezt akarja, csak nem meri mondani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!