Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok! Fogtok Valentinnap alkalmából szeretkezni? Tervezitek?
Figyelt kérdés
2023. febr. 14. 09:46
11/32 anonim válasza:
Neeem, majd utána. A fáradalmak kipihenése közben jól fog esni :)
12/32 anonim válasza:
11. Mázlista, nekem azért de sokat kell edzeni, ha csokit szeretnék enni xD
13/32 anonim válasza:
Az étkezésem kompenzálja. Odafigyelek mit eszek, és mennyit. De egyébként egy szint felett nem vagyok hajlandó sanyargatni magam. Ha valakinek nem tetszek, hát nem tetszek. Páromnak igen, magamnak is beleférek még az elfogadhatóba, a többi nem érdekel.
14/32 anonim válasza:
Szombaton tartjuk a Valentin napot. Ott fogok aludni Nála.
Ez lesz az első ottalvásom, amióta együtt vagyunk. Kaptam egy doboz szívecskés csokit, lesz virág is, miegymás...
Akkor fogunk terveink szerint a LEGTÖBBET(!) szeretkezni! Lehet, hogy a végén még házasság is lesz belőle?!
16/32 anonim válasza:
Nem foglalkozunk a Valentin nappal, de valószínűleg fogunk szexelni.
17/32 anonim válasza:
Beteg az asszony sajnos, így ma csak alvás lesz este.
18/32 anonim válasza:
Már reggel megvolt, de lesz este is
19/32 anonim válasza:
Valentin napon IS :) nem kötjük alkalmakhoz, hanem amikor jólesik :)
20/32 anonim válasza:
valentin nap amúgy az év legkevésbé szexi időszakára esik. az összes izgalmas téli szexötletet (amikből amúgy sincs túl sok) is már mind elpuffogtattátok, csak a hideg és sötét esték már hónapok óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!