Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok! Fogtok Valentinnap alkalmából szeretkezni? Tervezitek?
Figyelt kérdés
2023. febr. 14. 09:46
2/32 A kérdező kommentje:
És hogyan tervezitek? Csak sima szex vagy lesz valami romantikus is benne? :-)
2023. febr. 14. 09:51
3/32 anonim válasza:
Nem a Valentin nap miatt, de igen szeretkezünk majd.
4/32 anonim válasza:
Nem volt tervezve, de most hogy írod...csak csúnya lenne kihagyni :)
5/32 anonim válasza:
Akkor a reggeli nyalakodás és szopás a valantin nap miatt van? Ne is várjak már virágot és csokikát?
6/32 anonim válasza:
Sajnos csak pénteken, de vettem végre egy cukibb fehérneműt. Alig várom hogy lássa. ^-^
7/32 A kérdező kommentje:
4
Azta! Ezt vehetem úgy hogy a kérdésem miatt fogjátok csinálni? Részemről a megtiszteltetés! :-)
5
Dehogynem, a szex már csak az ünneplés csúcsa :-)
2023. febr. 14. 10:21
8/32 anonim válasza:
5. Nem mindenki ehet csokit:(
A virág meg elhervad:)
Inkább egy vad szex, egész este. Persze utána összebújás, szerelmeskedés.
6 voltam
9/32 anonim válasza:
Én meg úgy vagyok, megvárom a csokimat amit kapni fogok, aztán szexel köszönöm meg. Szeretem halmozni az élvezeteket :D
#4 voltam
10/32 A kérdező kommentje:
9
Persze előtte megeszed ugye? :-)
2023. febr. 14. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!