Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a Fuckme társasjáték menete?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a Fuckme társasjáték menete?

Figyelt kérdés

Megvettük, vannak benne kártyák kockák, de a menetét hogy hogyan kell játszani nem találtuk meg, sehol sem.

Lehet hogy ennyire szabad játék? úgy játszuk ahogy akarjuk vagy mi?

2023. febr. 14. 06:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs hozza leírás semmi ?
2023. febr. 14. 06:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát erre most nem keresnék rá a céges laptopon:D De kell, hogy legyen hozzá leírás. Esetleg a doboztetőn belül valami leírás vagy ilyesmi? Pl a Huncut Párbajban ott van a leírás, hsiz csak 3-4 szabály van és kész.
2023. febr. 14. 09:22
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

2: Én már a gyk-t is inkognitó ablakban olvasom :D :D :D

Kérdező: Ha bontott csomag volt, akkor félreértetted a játékszabályokat: Az angol címből ugyan nem derült ki, de a magyar igekötő ilyenkor nem meg- hanem át-.

Ha originál csomagolás volt (amit most már kétlek) akkor a gyártónak kellene írni egy panaszlevelet.

2023. febr. 14. 12:22
 4/6 anonim ***** válasza:

3, ja, én is inkognitóban tolom, de a cég ezt vszeg ugyanúgy látja. De bizonyos kulcszavakra beriaszt a rendszer:D

"nem meg, hanem át" - lol, valóban úgy tűnik:D

2023. febr. 14. 12:33
 5/6 A kérdező kommentje:

Sajna nem volt leírás, és a neten is néztem ha jól értelmezem akkor ez egy szabad szellemű játék. Pl lehet vele pókerezni is stb bár én nem ilyenre számítottam.

Azért köszi mindenkinek!

Ejnye mindenki munka időben gyakori kérdésezik:DD

2023. márc. 14. 07:10
 6/6 anonim ***** válasza:

5, hát még szép, nehogymár ingyen cisnáljam azt, amit fizetésért is csinálhatnék!:D

És kár érte, érdekelt volna engem is egy ilyen "társas":D

2023. márc. 14. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!