Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (ismétlem lányok) kinek hányadik partnerével volt először hüvelyi orgazmus?
Figyelt kérdés
Egészen addig azt hittétek, nektek nem is lehet?
Mennyiben volt köszönhető ez a férfi technikájának és mennyiben a farka tulajdonságainak?
2023. febr. 13. 19:59
5/16 anonim válasza:
a kérdező fiú, azért írta a kérdést hogy privátokat írogasson
6/16 A kérdező kommentje:
5 Nem szokták mondani, hogy egy zseni vagy? Nem véletlenül.
Biztos magadból indulsz ki és küldözgeted a priviket. 38 éves fiú vagyok igaz, de szerintem senki nem kapott a válaszolók közül privátot tőlem.
Ha valaki akar írni mégis privát, annak meg válaszolok, ha tudok.
2023. febr. 13. 20:56
7/16 anonim válasza:
Elsővel, de nem első alkalomra. A másodikkal viszont nem volt sokadik alkalomra sem. Nem ettől függ.
8/16 anonim válasza:
Az elsővel, egyetlen egyszer.
Utána elvétve, az elmúlt 24 év alatt.
Még nem jöttem rá, mitől függ nálam.
9/16 anonim válasza:
3.-ik volt akivel egyáltalán orgazmusom volt, a többivel is élveztem,de nem volt orgazmus.
És csakis a pasinak volt köszönhető,mert tudta hova kell nyúlni és figyelte a reakciót amit kiváltott.
10/16 anonim válasza:
Nekem talán a negyedikkel. De szinte minden alkalommal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!