Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen valóban előfordul a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen valóban előfordul a férfiakkal? Vagy kezdjek aggódni?

Figyelt kérdés

Férjemmel 7éve vagyunk együtt. A szex az első perctől jo volt mindig.

Egyikünk sem nagy étvágyú, ugy heti 1-2alkalom elég nekünk.

Van 2 gyerekünk is már, az sem viselte meg a kapcsolatot (terhességek alatti eltiltás, utána a házas élet, ilyesmikre gondolok.

A kicsi 1.5 éves a szülés után azonnal visszaállt minden, gond nélkül köztünk.

Most 1 hónapja van az, hogy eddig teszem azt 10perc alatt elmentünk mind a ketten, azota pedig férjemnek ez nem megy. Kell neki 20-25perc. Ami tőle szokatlan, hogy ilyen nehezen menjen.

Tegnap este konkrétan bármit csináltunk, bármilyen pózt próbáltunk, nem tudott elélvezni.

Hiába kérdeztem mi a baj, miért van ez vele, az volt a válasz, hogy nem ment, ennyi. Ne gonfoljam túl, néha megesik. De eddig a 7évünk alatt 1x nem esett meg.

Engem nagyon zavar. Lehet én dramatizálom túl, de már mindenre is gondoltam, mi lehet az oka

Az alakom olyan mint gyerekek előtt. Az aktivitásom sem változott. Neki nincs senkije mellettem, mielött valaki erre gondolna.

Egyszerűen aggódok, mert nem ez volta az első eset, hogy nem a megszokott volt.

En 30, ő 33

2023. febr. 13. 15:22
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Azt írtam, hogy itthon van. Nem azt, hogy 0-24ben együtt vagyunk.

Reggel kimegy a garázsba dolgozni, látom ebédkor kb 10 percre, meg este amikor bejön.

Majdnemcsak kevesebbet látjuk egymást, míg dolgozott. Vagyis nem itthon dolgozott.

Az este ismét megpróbáltuk, igaz láttam rajta nagyon koncentrált, de sikerült neki :)

2023. febr. 15. 07:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!