Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat ha megalázó helyzetbe kerülök? N
Figyelt kérdés
2023. febr. 13. 00:49
2/12 A kérdező kommentje:
Pl. lebasz egy barátnőm, de heteró vagyok.
2023. febr. 13. 00:56
3/12 anonim válasza:
Én lebaszlak most is,ha akarod
4/12 StevenUp válasza:
Mert izgat ha megaláznak 🤷♂️
5/12 anonymousreview60 válasza:
Erre kétféle valós válasz adható:
1. Valami az átlagtól eltérően alakult ki az idegrendszeredben, mint amikor valaki bizonyos illatoktól tüsszent stb.
2. Valamilyen trauma kapcsolódik a fejedben valami nagyon kellemeshez vagy szexuálishoz. Pl. 3-4 éves korodban magadnoz nyúltál és nagyon le lettél cseszve, elfenekelve. Nagyon valószínű, hogy erre már nem is emlékszik az érintett szülő.
Ha ez eléggé kellemetlen neked, akkor szexuálpszichológust érdemes felkeresni. Ha feldobja a szexualitásodat (ti. nagyobbat élvezel, ha megaláznak), akkor ezt egy megfelelően domonináns (vagy azt játszó) partnerrel kiélheted.
6/12 anonim válasza:
A mi kulturánkban tabu a szexualítás, a nemiszervek. Ezért aztán gyerekkorban gyakran valamilyen megszégyenűlés, megalázás egyébb kellemetlenség társul ezekhez, ami a gyermeki agyban összekapcsolodik a szexualítással. A legtöbb fétis az ilyen kevert "élményekből" alakul ki felnőttkorra.
7/12 anonim válasza:
Szereted az alárendelt szerepet, lehet kiskorodban sokat voltál leszidva pl.: szülők által, nincs megküzdési stratégiád, hogy védekezz. Én is ilyen vagyok, csak férfiban, nővel szemben.
9/12 anonim válasza:
Lehet, hogy némileg szubmisszív vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!