Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a nők azt mondják hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők azt mondják hogy nem a férfi külseje fogja meg őket és nem olyan vizuálisak akkor ez miért van?

Figyelt kérdés
Iskolás koromban mindig a jó külsejű emberekre nyomultak, sőt kb övék volt a legtöbb. Az alapvető jó külső szerintem mindent visz, az kell ahoz is kb hogy szóba álljanak a férfival első sorban.
2023. febr. 12. 14:23
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Általában a külső határozza meg az érdeklődést, az első benyomást is a külső határozza meg általában, ránézel mielőtt megszólalna és megvan az első benyomás.
2023. febr. 12. 14:23
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Senki nem mondd ilyet. Fontos a külső is.
2023. febr. 12. 14:27
 3/13 anonim ***** válasza:

Ki mondja ezt?

Általánosságban nekem kell, hogy megfogjon a férfi külseje: vagy mert szexi, jóképű, férfias, vagy cuki, mackós stb. A látvánnyal már 50%. Persze utána kell valamiféle szociális kontakt, hogy ne legyen bunkó, inkább kedves, törődő, vicces, barátságos legyen és akkor már 100% hogy akarom.

Anonimitás esetén más... Akkor pont fordítva történik a dolog, de kell egy őszinteség, hogy megmondjam ha nem tetszik és nem tudnék sajnos hozzá vonzódni. Vagy rosszabb esetben más ghostingol.

Nem tudom honnan vetted, de mindenkinek szüksége van a vizuális ingerre is. Kérdőívet vezetsz róla, hogy mi hogy gondolkodunk vagy mi?:)

2023. febr. 12. 14:31
 4/13 A kérdező kommentje:
Cuki? Én nem szeretem ha cukinak hív egy nő mert elég férfiatlannak érzem a jelzőt.
2023. febr. 12. 14:32
 5/13 anonim ***** válasza:
9%
Mert hazudnak, talán még saját maguknak is.
2023. febr. 12. 14:37
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

3 vagyok

Szerintem meg a rinyálás nem vonzó, hogy már megint a nők helyett próbáljátok megmondani, hogy mi mit gondolunk. Fogadd el a tényt, amit leírtam, hogy szükséges a külső is és pont. Gondolom a reprezentatív gondolkodásod egy itteni kérdés alapján alakult ki...

2023. febr. 12. 14:38
 7/13 anonim ***** válasza:

Én a helyedben örülnék a cuki jelzőnek, mert ez akár azt is jelentheti, hogy bejössz a nőnek. Én pl. nem fogom senkinek a szemébe mondani, hogy imádnivalóan szexi vagy, inkább csak azt mondom, hogy cuki vagy.

De a kettő egy-ugyanaz nálam.

2023. febr. 12. 14:41
 8/13 A kérdező kommentje:
6.Ezt nekem szántad?
2023. febr. 12. 14:43
 9/13 anonim ***** válasza:
De.
2023. febr. 12. 15:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez az állítás nem igaz a nők részéről. Úgy helyes, hogy nem annyira fontos a férfiak külseje a nők számára, mint a nők külseje a férfiak számára.
2023. febr. 12. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!