Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők azt mondják hogy nem a férfi külseje fogja meg őket és nem olyan vizuálisak akkor ez miért van?
Ki mondja ezt?
Általánosságban nekem kell, hogy megfogjon a férfi külseje: vagy mert szexi, jóképű, férfias, vagy cuki, mackós stb. A látvánnyal már 50%. Persze utána kell valamiféle szociális kontakt, hogy ne legyen bunkó, inkább kedves, törődő, vicces, barátságos legyen és akkor már 100% hogy akarom.
Anonimitás esetén más... Akkor pont fordítva történik a dolog, de kell egy őszinteség, hogy megmondjam ha nem tetszik és nem tudnék sajnos hozzá vonzódni. Vagy rosszabb esetben más ghostingol.
Nem tudom honnan vetted, de mindenkinek szüksége van a vizuális ingerre is. Kérdőívet vezetsz róla, hogy mi hogy gondolkodunk vagy mi?:)
3 vagyok
Szerintem meg a rinyálás nem vonzó, hogy már megint a nők helyett próbáljátok megmondani, hogy mi mit gondolunk. Fogadd el a tényt, amit leírtam, hogy szükséges a külső is és pont. Gondolom a reprezentatív gondolkodásod egy itteni kérdés alapján alakult ki...
Én a helyedben örülnék a cuki jelzőnek, mert ez akár azt is jelentheti, hogy bejössz a nőnek. Én pl. nem fogom senkinek a szemébe mondani, hogy imádnivalóan szexi vagy, inkább csak azt mondom, hogy cuki vagy.
De a kettő egy-ugyanaz nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!