Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként, hogy lehet “húzni”...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként, hogy lehet “húzni” az időt? Mármint valahogy fejleszteni hogy tovább tartson.

Figyelt kérdés

2023. febr. 12. 07:25
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Verd ki előtte.
2023. febr. 12. 07:26
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Ezzel europaban az elnyujtott szexualis orgazmus temakore foglalkozik.

Nekem az segit(ett), hogy meg joval mielott elelveztem, elkezdtem a legzesemre figyelni, ahogy aramlik a tudombe a levego be es ki, es akkor el tudtam addig oszlatni a figyelmem amig a csajom elelvezett. En sajnos koran elmenos vagyok. Az is segit, hogy ha erzed az orgazmus elotti ingert, akkor veszel egy nagy levegot es elkepzeled, hogy azzal magadban tartod az anyagot. Gyakorolni kell sokat, de nekem mukodott.

2023. febr. 12. 07:49
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Ahogy b@szod a nőt közbe gondolj ilyenekre hogy soros Brüsszel migráció.
2023. febr. 12. 07:51
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
#3. A szankciós inflációt kihagytad.
2023. febr. 12. 07:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha érzed az ingert, hogy elmennel húzd ki, válts pózt az segít. De ha el is mentek hamar következő menet tovább tart.
2023. febr. 12. 08:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Agyból indul el a folyamat, ott tudod ezt befolyásolni.

Gondolj más témára kicsit, tereld el a gondolataidat.

Nekem elég néhány másodpercre, és visszaesik az "inger" több percnyi időre. Ha megint jön az inger, megint ezt csinálom. Közben figyelek a páromra is, stimulálom, az erogén zónáit, koncentrálok az ő élvezetére, ezzel megintcsak nyújtva az én "örömöm"

Amikor látom, hogy közeledik, akkor kicsit gyorsítok, határozottabban adom az "ütemet"

Általában itt elérkezünk az ő orgazmusához, és akkor már nem is lassítok, hanem az én élvezésemig tolom "ezerrel"

2023. febr. 12. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!