Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mivel fogja meglepni a párját valentin napon?
Hasonlóan egyeshez, szalma vagyok.
Az aznapi projekt egy kis almozàs, jàték, majd korai fekvés, lehetőleg alkoholizàlàs nélkül.
Nem tervezek semmit. A Valentin nap, azok ünnepe akik szeretik mutatni a világnak hogy mennyire szeretik a párjukat. Közösségi ünnepi lett, hiszen ha fotó és videómegosztó felületek nem léteznének Magyarországon a kutya sem tartaná meg.
Viszont jó (újfent) majmolni a nyugatot hiszen ettől leszünk világpolgárok hogy egy újabb, felesleges "ünnepet" próbálunk importálni, csupán azért, hogy a boltosok jobban járjanak, illetve a lelkiismeretünket megnyugtassuk. 4 hét múlva egyébként is nőnap van.
Én általában egész évben szoktam a párommal éreztetni hogy szeretem, így nincs igény egyik oldalról sem erre a nyálas giccsparádéra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!