Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki mivel fogja meglepni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mivel fogja meglepni a párját valentin napon?

Figyelt kérdés
Mit terveztek valentin napra?
2023. febr. 11. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Semmit, mert jelenleg nincs párom. Majd masztizni fogok itthon, egyedül.
2023. febr. 11. 15:52
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Testemmel. L
2023. febr. 11. 15:55
 3/8 Noren1989 ***** válasza:

Hasonlóan egyeshez, szalma vagyok.

Az aznapi projekt egy kis almozàs, jàték, majd korai fekvés, lehetőleg alkoholizàlàs nélkül.

2023. febr. 11. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Semmit sem tervezek. Nem tartunk valentin napot,nem csak akkor kell szeretni a másikat.
2023. febr. 11. 15:58
 5/8 A kérdező kommentje:
#4 annyira utálom ezt a hozzáállást. Anyukád sem csak anyák napján kell szeretni, mégis veszel neki aznap virágot. A pároddal miért ne lehetne egy ilyen napot tartani?
2023. febr. 11. 16:03
 6/8 anonim ***** válasza:
43%

Nem tervezek semmit. A Valentin nap, azok ünnepe akik szeretik mutatni a világnak hogy mennyire szeretik a párjukat. Közösségi ünnepi lett, hiszen ha fotó és videómegosztó felületek nem léteznének Magyarországon a kutya sem tartaná meg.

Viszont jó (újfent) majmolni a nyugatot hiszen ettől leszünk világpolgárok hogy egy újabb, felesleges "ünnepet" próbálunk importálni, csupán azért, hogy a boltosok jobban járjanak, illetve a lelkiismeretünket megnyugtassuk. 4 hét múlva egyébként is nőnap van.

Én általában egész évben szoktam a párommal éreztetni hogy szeretem, így nincs igény egyik oldalról sem erre a nyálas giccsparádéra.

2023. febr. 11. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem tartjuk a Valentin napot. De szeretni fogom a napján, mint most is teszem.
2023. febr. 11. 16:12
 8/8 anonim ***** válasza:
72%
4 napos wellness hétvégével. Ugyanis most febr. 14.-én lesz 9 éve, hogy összejöttünk.
2023. febr. 11. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!