Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » ÖÖöő hogy nem féltek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ÖÖöő hogy nem féltek az egyéjszakástól? És ha megöl? 🥶🫀🫁

Figyelt kérdés

2023. febr. 11. 11:12
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
23%
Én attól szoktam félni, hogy nem lesz-e túl durva az anál.
2023. febr. 11. 12:21
 22/38 anonim ***** válasza:
71%

Sőt párkapcsolatban, hazasságban sokkal többeket ölnek meg mint egyéjszakasnál. Vagy a prostik, akiknel csak annyi a szűrő, hogy van e pénz.

Nekem egyszer volt egyejszakas kalandom, de akkor volt a ridikülömben a gumi mellett gázspray is. Biztos ami biztos.

2023. febr. 11. 12:30
 23/38 anonim ***** válasza:
95%
Ez olyan mint a motorozás az ember egy kis élvezetért viszi vásárra a bőrét.
2023. febr. 11. 12:33
 24/38 anonim ***** válasza:
68%

Ahogy fent is írják az alkalminál sokkal több embert ölnek meg (szerelemféltés, vagy más okból) párkapcsolatban. Szóval akkor a házasság életveszélyes? 😂

Sőt ha ezt a logikát nézed a világ legveszélyesebb hely az ágy - mert ágyban hal meg a legtöbb ember 😂

Az STD-ktől kell félni - mert aki veled alkalmiban dug az mással is - de arra meg már feltalálták a gumit.

2023. febr. 11. 12:47
 25/38 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező, te dedós vagy.. Szerintem ásd el magad, mert vagy földrengés lesz, vagy megölnek, de lehet hogy valaki direkt rádgyújtja a házad..
2023. febr. 11. 13:10
 26/38 anonim ***** válasza:
30%
Én igazat adok neked nem vagy dedós. Én vagyok, aki azt írta ilyenek jobban Amerikában fordulnak elő, filmekben, és videójátékokban (Cyberpunk, Watch Dogs, GTA). Magam is sokkal másabb vagyok, mint az emberek 90%-a. Itt téged csak le fognak nézni. Lehetséges Magyarországon is kinyírnak szex közben, de kevés az esélye. USA-ban, Oroszban, vagy Japánban jobban kellene félned.
2023. febr. 11. 13:54
 27/38 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem sem veszélytelen. Nem feltétlenül az emberölés miatt, de történhet durvaság, erőszak főként nőkkel szemben, az egészségügyi kockázat pedig mindkét nemet érinti.
2023. febr. 11. 14:05
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan van veszélye a dolognak, de engem még egy nő sem bántott a kalandjaim során.
2023. febr. 11. 14:56
 29/38 anonim ***** válasza:
83%
Sokkal nagyobb az esély, hogy halálra gázol egy autó.
2023. febr. 11. 16:21
 30/38 anonim ***** válasza:
88%
#29. Különösen, ha elélépsz.
2023. febr. 11. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!