Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak lehet, a nőknek nem?
Figyelt kérdés
Ha egy férfi sok nővel van együtt, akkor az teljesen rendben van, de ha egy nő csinálja, akkor elhordják mindennek. Ez nem kettősmérce?2023. febr. 11. 10:47
2/9 anonim válasza:
Egy férfinek meg kell dolgoznia ezért úgymond, a nőnek meg csak széttenni a lábát és lesz jelentkező, hogy lefeküdjön vele, ez az alapja a társadalmi megítélésbeli különbségnek.
3/9 anonim válasza:
Hat amelyik "csak szetteszi a labat" azert nem sokat kell dolgozni a ferfinak sem...
4/9 anonim válasza:
De az. Én szeretem megszólni a faszikat, ha meghallom, hogy már a sokadik nő.
Általában attól mindegyik rosszul érzi magát/ideges lesz, ha azt mondom, hogy "ilyen rossz vagy benne, hogy egyik sem akarja többször?"
5/9 anonim válasza:
A nőknek is lehet, de akarva akaratlanul is rossz lesz az illető megítélése. Hogy jogosan-e azt döntse el mindenki maga.
6/9 anonim válasza:
Egyiknek sem szabad ,én nem jönnek össze olyan férfival aki már a fél országot megb@szta
7/9 anonim válasza:
Normális ember szemében egyik sem dicsőség. Megértem azokat a nőket is, akiket inkább taszít, ha egy férfi nagyon sok nővel volt már.
8/9 anonim válasza:
Ha van egy kulcsom, ami minden zárat nyit, az egy jó kulcs. De ha van egy zár, amit minden kulcs nyit, az viszont egy sz.r zár. Ez kettős mérce? :D F 45
9/9 anonim válasza:
#8 p*csába! Épp most akartam írni a lakatos kulcsos sztorit, erre nem megelőztél?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!