Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ingerlés nélkül bekövetkezhet női orgazmus?
Igen.
Nőknék is létezik a nocturnal(éjszakai) verzió, csak ritkább.
Igen. Volt már hogy valami izgalmasat álmodtam és arra ébredtem, hogy orgazmusom van.
Sőt, volt már olyan hogy attól elmentem, hogy a fenekem simogatta és közben a nyakam majd a fülem csókolgatta :)
31N
Gondolati úton...? Érdekes, de szerintem simán. És arról is tanultam egyszer, hogy a nő négyféleképpen élhet át orgazmust, abból az egyik az álom volt, a többi meg a vaginális, a csiklón át izgatott és a mellen át - nekem van is barátnőm, aki azt állítja, hogy ő el tud menni csak a melle izgatásától...
Amúgy ha férfi magömlés éjszakánként simán előfordul, miért ne lehetne női is álomból...
A már egy másik kérdés, hogy vajon csak az a nő álmodik orgazmusról, aki már át is élte élőben, vagy úgy is lehet álmodni, hogy még nem éltük át? Mondjuk ha a fiúkat nézzük, akkor a serdülő kamaszok tutira nem éltek még nemi életet, mégis nedves lepedővel ébrednek, ergo nem kell valós érzés ahhoz, hogy arról álmodjunk, gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!