Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smároláskor érződik ha valakinek műfogai vagy műfogsora van?
Figyelt kérdés
2023. febr. 11. 05:56
1/11 A kérdező kommentje:
Gondolom a kor előrehaladtával biztosan találkozik vele az ember pár alkalommal
2023. febr. 11. 06:25
2/11 anonim válasza:
Nem érezni ezt biztosan mondhatom.
3/11 anonim válasza:
Komplett műfogsorral még nem találkoztam. De ha pár pótlása van, egyáltalán semmi különbség nincs szerintem.
4/11 anonim válasza:
Nem érezni semmit sem. Vagy te a fogait takarítós a nyelveddel? Hogy érted mindezt, fejtsd ki bővebben.
5/11 anonim válasza:
Az alsó kivehető az hajlamos elmozdulni, és azt már szerintem észre lehet venni.
A felsőnél pedig vannak olyan változatok, ahol fémrészek vannak a szájpadlásnál, azt is akár észre lehet venni.
6/11 anonim válasza:
Ha kifejezetten ezt akarod észrevenni, akkor valszeg észre is fogod.
De szerintem már eleve előre is lehet tudni, hogy műfogsora van-e az illetőnek.
7/11 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy senki nem veszi észre a műfogsort.
Se látványra sem más tevékenységek közben.
Ha jó a fogsor, nem mozdul el. Ha mozog, még egyébként akkor se veszi észre senki.
8/11 anonim válasza:
Azt nem fogja mondani, hogy hű észrevettem, hogy műfogsorod van.
De attól még észre lehet azt venni simán.
9/11 anonim válasza:
Hogy lehetne észrevenni? L
Megkocogtatja?
10/11 anonim válasza:
Nem lehet. A páromnak légzsákpuszi miatt elöl 8 inplantja van,nekem 25 év hegesztés miatt 14 fogam már "utángyártott"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!