Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, legelőször hogyan adtátok a barátotok tudtára hogy már használnátok a 🍆?
Figyelt kérdés
Vagy megvártátok míg ő lép felétek ilyen téren?2023. febr. 10. 17:30
1/11 anonim válasza:
Padlizsánt még nem használtam soha erre a célra, úgyhogy még nem volt miről beszámolnom.
3/11 anonim válasza:
Legelőször??? Ja persze, még a nők teperjék le a pasit mert az túl töketlen hogy bármit is lépjen? S egyből készítsenek is hozzá háromfogásos vacsorát is ugye? 😂
4/11 anonim válasza:
Pajtás ez úgy műxik hogy: flörtölsz, kommunikálsz a csajjal, a megfelelő helyen és pillanatban (ha már megvan a vonzódás) akkor csókváltás és tipi-tapi. Te haladsz előre azon a határvonalon amit a csaj szeretne, nem ők mondják gyere dugj már meg.
5/11 anonim válasza:
Bakker, ha virágnyelven akarod megnevezni a f.szt, akkor tedd úgy. De a padlizsán emoji, az egészen rossz. Hiába használják f.szhelyettesítőnek, k.rvára nem arra gondol az ember, ha padlizsánt lát. Ráadásul toldalékolás nélkül odabacva, még meg is akasztja az olvasást.
6/11 anonim válasza:
Én amúgy szeretem a padlizsánkrémet. Ha 3-as leteper, akkor a 3 fogás közül az előétel lehetne a padlizsánkrém. Főfogásnak jó lesz valami egyszerű, mondjuk bélszín, az hamar megvan. Desszertnek mindegy mi, csak ne legyen diós, mákos, vargabéles, tejbegríz vagy rizsfelfújt.
7/11 anonim válasza:
Nem szeretem a padlizsánt, ugyhogy nem fogok neki olyat főzni, sütni. Főleg nem eleinte. Ha eljutunk összeköltözesig, akkor lehet róla szó.
Vagy te a 🌳szra gondolsz? Ha nem kapcsol a hevességemből, akkor odanyulok.
8/11 anonim válasza:
Nem, én tényleg a padlizsánra gondoltam. A steaknek sincs másodlagos jelentése. Szóval ezek kifejezések itt nem olyanok, mint a dirty sanchez, dühös sárkány, kanos kozák, pöttyös panka, francia krémes stb..
9/11 anonim válasza:
Krémes pite, svéd kifli, kígyó uborka, nyeles tojás, véres hurka, disznó kolbász, majonézes virsli, bébi répa...
10/11 anonim válasza:
Minden eddigi férfi kezdeményezett, nem kellett külön a tudtára adnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!