Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok a kezükön kívül használnak más segédeszközt is, hogy önmaguknak örömöt okozzanak?
Figyelt kérdés
Hölgyek, akik már eltévesztettétek, mikor még nem voltatok pasival csak a kezeket használtátok masztizáskor?2022. dec. 5. 07:58
1/9 anonim válasza:
Van aki igen, sőt elég sokan.
Persze van aki análisan, vagy mell izgatásra használja ezeket.
F
2/9 anonim válasza:
Én már elvesztettem, de mikor még nem voltam pasival akkor csak a kezem használtam. Segédeszközöm jóval utána lett, ahogy orgazmusom is (ha már kulcsszó).
3/9 anonim válasza:
2-es, hüvelyi orgazmus volt ?
Amúgy legtöbben leragadnak a csiklózásnál, akkor is ha már nem szüzek
4/9 anonim válasza:
Nem, csikló volt. Ahogy a csiklózásnál sem ragadtam le. Az orgazmus fajtája másodlagos.
5/9 anonim válasza:
Á értem. Köszi. Ezek szerint a pasik akikkel volt "valami" nem voltak képesek rendesen kinyalni.
6/9 anonim válasza:
Én akkor eleg kíváncsi voltam mert sokmindent használtam. Párna, fotelkarfa lovaglás, anyagkupac, mindenféléhez hozzádörgöltem magam. Hajkefém nyele, kissebb hengeres dolgok. 18L
7/9 anonim válasza:
Nyilván az alapdolog megvan a vibrátor de ez szerintem ma már minden lánynak van.
A másik pedig arra a párom "szoktatott" rá, az pedig nem más mint a porszívó
Hihetetlenül hangzik de IGEN működik és nagyon kellemesen feltud izgatni a vákuum játéka. Szóval ezért mostanság ha egyedül porszívózok otthon van, hogy máshelyen is fel kell "szívni" dolgokat :)
8/9 anonim válasza:
Én csak kézzel csinálom
18 L még szűz
9/9 anonim válasza:
Sokan használnak masszírozót, ami nem szexuális segédeszköz és használnak csikló izgató segédeszközöket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!