Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ismerkedéskor nálatok van "penis check", tehát ellenőrzitek hogy véletlenül nincs e mikropénisze a férfinak?
Mert elég ciki ha később derül ki.
F/32
Persze. Hogy időt spóroljak, ha tetszik a feje, akkor 10 perc után behivom egy sarokba, elkezdem neki fogdosni, es amikor mar kemény, előkapom a farkat, meg a centit.
13 cm alatt elköszönök tőle, 20-ig kap egy esélyt, afölött pedig azonnal tövig lepippantom, és az övé vagyok, bármilyen is a személyisége.
Hat nekem atlagos 15 cm , regebben minden csajom csokolozas kozben benyult a gatyaba… es tok ciki volt mert sokal utana mar nem volt semmi.
Es igen ez elegge megalazo hogy egy 15-os rombolonak nem adtok eselyt mert a nagy kell mindenkinek… tisztelet a kivetelnek
18
Szerintem a kerdező vagy troll, vagy szűz, vagy incel, vagy elirta a korát (plusz valamelyik előbbi)
Rosszabb esetben mikro van neki, ami amugy a 10 cm, vagy még az alattinál kisebbet jelenti, es esetleg emiatt mar meg is alázta valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!