Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szexuális zaklatásnak minősül?
Kíváncsi vagyok mi a véleményetek.
A munkahelyen a menzán álltam sorban amikor egy nő aki nálam kb 5-6 évvel idősebb, megsimogatta a vállamat és bejött az aurámba.. majd közölte, h milyen szép a karom meg a vállam és megkérdezte, h mit sportolok? 40 éves 3 gyerekes apuka vagyok. Nem érdekelnek az ilyen közeledések.. De tegyük fel ugyanezt megcsinálom egy 30 éves nővel a sorban akkor szerintetek mi történt volna?
Lehet már nem dolgoznék a cégnél..
"De tegyük fel ugyanezt megcsinálom egy 30 éves nővel a sorban akkor szerintetek mi történt volna?
Lehet már nem dolgoznék a cégnél.."
Hivatalos szabályozás nem tesz, nem tehet különbséget, szóval ha panasszal szeretnél élni, ugyanúgy megteheted, mint egy 30 éves nő.
Emberileg a különféle helyzetek azért esnek más megítélés alá, mert nem mindegy, hogy az erőviszonyok mekkora teret hagynak az illetőnek az ellenállásra. Azért érezzük, hogy nem ugyanaz a kategória, ha a kétszáz kilós igazgató kezdi kedve szerint simogatni a megszólalni se merő gyakornok lánykát, az egészen más, mintha a negyves kilós takarítónéni próbálkozik, akit férfiként bármilyen lelkifurdalás és félelem nélkül elküldesz a búsba.
"nem azt mondtam,hogy ez helyes!de semmiképp nem szexuális zaklatás.legyünk tisztában a fogalmakkal ;)"
nincs szexuális színezete, ha a másik testét simogatod "milyen szép" kommentekkel kíséretében? ezt gondoljuk át még egyszer.
hiába van "szexuális színezete",ahogy fogalmaztál...törvényileg ez akkor sem szexuális zaklatás..a kérdés nem az volt,hogy te hogy értelmezed,hanem,hogy zaklatás volt-.e?.törvényileg nem volt az.nézz utánna mielőtt véleményt nyilvánítasz vmiről.
elhiszem kérdező,hogy nem esett jól,és helyesnek sem tartom,de nem szexuális zaklatáás a hatályos törvények szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!