Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szexuális zaklatásnak minősül?
Kíváncsi vagyok mi a véleményetek.
A munkahelyen a menzán álltam sorban amikor egy nő aki nálam kb 5-6 évvel idősebb, megsimogatta a vállamat és bejött az aurámba.. majd közölte, h milyen szép a karom meg a vállam és megkérdezte, h mit sportolok? 40 éves 3 gyerekes apuka vagyok. Nem érdekelnek az ilyen közeledések.. De tegyük fel ugyanezt megcsinálom egy 30 éves nővel a sorban akkor szerintetek mi történt volna?
Lehet már nem dolgoznék a cégnél..
Azt se tudod mi az az aura, csak böfögsz itt hülyeséget.
Ha beszélgetni akar valaki az szexuális zaklatás szerinted??
Ez egyértelműen szexuálus töltetű közeledés volt.
De ép férfi 20-as éveiben sem reagálja túl azt, ha 40+ éves nők szeretik kicsit megtapizni.
Fordítva meg íme egy félévszázados vicces oktatófilm:
A jóképű pasastól semmi sem zaklatás, ha bénától már a szemkontaktus is... :)
Fu baszki
Akkor én nőként mit szóljak mikor “férfiak” az utcán el kezdenek követni, megfogják a karom, bárokban, klubokban kérdés nélkül átölelnek, magukhoz rántanak, suttognak a fülembe és érzem magamon az izzadt pofájukat… ilyen alapon már minimum 20-30 férfit fel tudtam volna jelenteni… (bárcsak foglalkozna ezzel a rendőrség)
Eleve egy no szinte semmilyen körülmények között nem tud zaklatni egy férfit
A Feleségem kívül kimondottan taszít ha megérintenek, ez van.
Pláne ha simogatnak.. nem vagyok kutyus.. az tény, h karban vagyok tartva rendesen de az egészséges élet jegyében teszem és nem a csajozás reményében.. nem szeretném, h híre menjen ennek az ismerősök körében. Soha nem csaltam meg a feleségemet és nem csajozok flörtölgetek… nehéz úgy férfinak lenni, hogy a nők nagy része férfivá lett..
Illetve:) tudom mi az az aura:) nem is értem a felvetést.. ha valaki 1cm-nél közelebb jön az benne van abba a bizonyos privát szférában.. hívjuk akkor így:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!