Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert jon be ez altalaban az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert jon be ez altalaban az idosebb paliknak?

Figyelt kérdés
Hogy egy fiatal lany, nem latott meg f.szt se eloben, meg "artatlan"
2023. febr. 10. 15:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#8! Ebből is látszik, hogy neked még sosem volt szex kapcsolatod!
2023. febr. 10. 16:53
 12/15 NTBS ***** válasza:
100%
Mert jobb dolgokat tud megmutatni, mint, aki fiatal és hamar elsül.
2023. febr. 10. 16:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Mert van akinek a szűztörés a mániája. Az hogy miért mindenkinél egyedi.
2023. febr. 10. 17:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem jön be ha szűz a lány. Fiatal lehet de azért ne szűz. Nekem az a bajom a szüzekkel, hogy tapasztalat hiányában - ami hozzátartozik a korukhoz- nem igazán tudják elengedni magukat, feszültek, nem tudják úgy élvezni, paráznak , hogy mit, hogyan, jól e csinálják stb. Ezt látni a sok itteni kérdésből is ahol fiatalok számomra már nevetséges dolgokon pörögnek, kérdesek tömkelege olyan dolgokról amit tapasztaltabb férfit -nőt már abszolút nem érdekel. Fiatalon ezen is átestem de már nem tudom élvezni. Azt szeretem ha a nő szégyen, gátlások és félelem nélkül át tudja magát adni a férfinak a gyönyörnek az élvezetnek mert akkor az apró visszajelzések számomra is örömet szereznek míg egy szűz lánnyal óvatoskodni, küzdeni a bizonytalansága és félelme leküzdéséért stb az már nem az én asztalom.
2023. febr. 10. 20:53
 15/15 anonim ***** válasza:
51%
Mert ezek mind puhapöcsök és egy érett nőnek teljesíteni kellene. A fiatal meg nem tud mihez viszonyítani igazán még.
2023. febr. 10. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!