Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány éves korotokban és hogyan történt, amikor egy fiú először megfogta a puncitokat?
Figyelt kérdés
Milyen érzés volt? Számítottatok rá?
Köszönöm a válaszokat!
2023. febr. 10. 13:35
21/29 anonim válasza:
#20! És elötte semmi nem volt?
22/29 anonim válasza:
5 évesen, a szintén 5 éves szomszéd lánnyal, mikor együtt pancsoltunk a felfújható gyerek medencében a kert hátuljában, ő kérdezte, hogy megsimogatnám e a punciját. Nem értettem miért jó az neki, hogy én simogathatom, hiszen az önkielégítésről és arról, hogy a nemi szervek simogatása, masszírozása jó érzés még fogalmam sem volt, de az, hogy láthattam és érinthettem egy lány punciját, már nagyon nagy dolog volt nekem, és nem utasítottam el. Ez egy két alkalommal még megismétlődött azon a nyáron. Bennem fel sem merült, hogy ő fogja meg a kukim, és nem is kérte, így ennyi volt. Neki láthatóan jól esett minden alkalommal.
23/29 anonim válasza:
12 éves voltam,számítottam rá,hiszen előtte megkérdezte.
24/29 anonim válasza:
Hát engedéllyel megfogtam volna én is !
25/29 anonim válasza:
17 évesen, számítottam rá jól esett..
26/29 anonim válasza:
23 voltam, petting alkalmával barátommal.
27/29 anonim válasza:
Legelőször egy táborban 12 évesen, este beszélgettünk és elkezdtünk csókolózni és akkor benyúlt a bugyimba (edzőtábor volt, így alapvetően melegítő volt rajtam), vad volt és nem esett jól. Így utólag látszik hogy csak azért kezdte el nem is simogatni hanem fogdosni, hogy tudja hogy milyen egy punci.
Utána házibuliban is történt hasonló, amikor 14 voltam. Akkor is hasonló forgatókönyv. Utána 15 évesen az első barátommal volt rendes alkalom
28/29 anonim válasza:
9 evesen. Szamitottam ra, izgalmas volt, nagyon uj
29/29 anonim válasza:
14, nem számítottam rá. Mostoha tespm volt, ő 16, nincs köztünk vérségi és semmilyen rokonság. Jó érzés volt, 34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!