Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány éves korotokban és hogyan történt, amikor egy fiú először megfogta a puncitokat?
Figyelt kérdés
Milyen érzés volt? Számítottatok rá?
Köszönöm a válaszokat!
2023. febr. 10. 13:35
1/29 anonim válasza:
Balcsin a víz alatt,12 évesen. Jó volt,számítottam rá,nyilván nem ismeretlen volt,együtt voltunk
3/29 anonim válasza:
15 voltam és egy házibuliban. Mivel sokat ittam, ezért nem emlékeztem rá.
Már megbántam, mert jó érzéssel kéne eltöltsön az első ilyen alkalomnak az emléke. Így felnőtt fejjel ezeket eltemetem és azt mondom, hogy 20 évesen volt az első olyan, ahol a pasi tudta, hogy mit és hogyan kell csinálni. Az jó volt, de a maszatolásokra nem szívesen emlékszem.
4/29 anonim válasza:
Meztelenül először az első pettingkor történt.Hát elég jó volt.. :) bár előtte tartottam tőle.
5/29 anonim válasza:
3-as ha nem emlékszel honnan tudod hogy az első nem tudta mit csinál? az is lehet kinyalt és ott és akkor jól esett neked.
6/29 anonim válasza:
17, mikor először összejöttem egy pasival
7/29 anonim válasza:
15 évesen az akkori barátommal, simogatott és ujjazott óvatosan, nagyot élveztem.
8/29 anonim válasza:
7 évesen A metrón
12 évesen az énektanár
Mind2 esetben félelmetes nem nem számítottam ra
10/29 anonim válasza:
16 voltam és az volt a baj hogy több mint 1 hétig nem mostam meg lent magam. Nem számítottam rá csak megtortent. Jó érzés volt először csak a fiú arca eltorzult.Utána az egész suli csúfolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!