Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettek beleélvezni a párotokba?
Mai világba a sok szarság végett még ha akar valaki, akkor is tök nehezen jön össze, van hogy hónapokig hetente háromszor belélenek azá semmi..
Nem tudom mi van a vizekbe, kajákba, fűszerekbe...
Én fiú osztályba jártam, 2 lány volt csak 28 fiú, már 20 éve elballagtunk, és kb mindenki házas vagy élettársas azóta de még tizen se vagynuk akiknek gyereke lenne.. A két csaj is vénlány maradt...
Ha kevés lenne, akk saját tapasztalat hogy exemmel 15 év alatt nagyjából végig gumiztunk, néha nem csak, abból se lett semmi max egy kis késés...
Jelenlegi párommal 3 éve sehogy nem védekezünk, eddigi leghosszabb késése 2 hét volt, de az is ritka..
Kb attól lesztek párok, hogy ugyanazokat szeretitek csinálni is, nem csak beszélgetni róla.
Szavakkal könnyebb hazudni, mint tettekkel!
Nyilván lehet türelmes az ember, de azért nem a végtelenségig, az max a regények lapjaira való!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!