Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit ereztek pontosan ha megkivantok vagy felizgultok vkire?
Figyelt kérdés
Ezt azert kérdezem, mert puncim eleg gyakran szokott luktetni, regen főleg akkor mikor felidegesitett vmi, most azonban mar akkor is elkezd lüktetni mikor mondjuk instagramon meglatok egy magamutogato csajt...mig ezt mondjuk ha palikat nezek nem szoktam erezni.
Van barátom is es ha ot megkivanom, akkor soha nem luktet a puncim hanem teljesen mas erzesem vannak...
Lehetnek leszbikus hajlamaim vagy micsoda?
ti lanyok mit ereztek ha felizgultok?
es ezt h tudnám leallitni? vmi ötlet?
2023. febr. 9. 22:50
2/8 anonim válasza:
Hát a leírásod alapján hetero az nem vagy... van benned némi biszexualitás.
4/8 anonim válasza:
Milyen mas erzéseud vannak pasik esetén?
5/8 anonim válasza:
Hát,minimum bi vagy...pasiknál mit érzel?
Én lány vagyok és hetero.Ha meglátok egy jó pasit,vagy a barátom megcsókol/simogat,akkor nekem bizsereg a puncim.
6/8 A kérdező kommentje:
palik esten benedvesem es ink a huvelyemet erzem, van h osszerandul v ilyesmi
2023. febr. 11. 17:07
7/8 anonim válasza:
Hát,sztem az is felizgulás nem?
8/8 anonim válasza:
próbáltál már lányra masztizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!