Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok is szagolgatja a bugyitokat?
Figyelt kérdés
Párom puncija illatának nem tudok ellenállni.Ezért mikor napokon keresztül nem tudunk együtt lenni, elő-előfordul hogy a frissen levetett bugyijába beleszippantok párat.
Ő tudja.Amikor megtudta csak mosolygott.Meg volt lepődve és furcsálta de megértette.
Az érdekel hogy más pasival is előfordul-e az ilyesmi?
2023. febr. 6. 10:39
1/26 anonim válasza:
Az én pasim is szagolgatja. Ez természetes jelenség.
2/26 anonim válasza:
nekem az öcsikém és a kis barátai szokták a szárítóról levenni és tapogatni a bugyijaimat, használtat nem szoktak szagolgatni
3/26 anonim válasza:
Meglepődnék, ha a párom a bugyimat szagolgatná, ugyanis mindig full szaros.
4/26 anonim válasza:
Az enyém is szokott szaros lenni 😅😅
5/26 A kérdező kommentje:
Ha szaros lenne nem szagolgatnám 😂
2023. febr. 6. 11:04
6/26 anonim válasza:
Én nem bírtam meg állni hogy a hármasin ne röhögjek🙈😂😂😂
8/26 anonim válasza:
Nem valószínű.
Örülök ha havonta kapok egy nyalást
9/26 anonim válasza:
8 ideje igazi férfit találni
3 zseniális 🤣😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!