Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szexeltetek a hétvégén?Hány orgazmusotok volt? Mennyi a pasitoktól, és hány a szeretőtöktől? Hány évesek vagytok?
18, 19 ti lányok vagytok?
Én csak kíváncsi vagyok hogy akik szeretőt tartanak nők hogy oldják meg a szetetkezést hétvégén ,mikor a szerető és a párjuk os akarja.
Ez miért nem életszerű?Bem lehet ilyen?
18
Ezer más fontosabb dolgot tudnék mondani a magyar társadalomról, ami sokkal nagyobb probléma vele, mint egy ilyen kérdés, nem látom értelmét így felhúzni magad rajta.
De, hogy a kérdésedre válaszoljak, (szinte) minden kérdésnek (kommunikációnak) van valami értelme. Ebből pl. most kivilágolhat számodra, hogy a mai huszonéveseknél mennyire bevett szokás, a buli része fiúkat leszopkodni, nekik ez már nem olyan nagy ügy. Kb. mint 30 éve a lassúzás, tapizás, smacizás. Már ha lányok írtak.
A másik, amit megsejthetsz belőle, hogy
a., a kérdezőnek, lehet, hogy van egy kis cuckold fétise;
b., gyanakszik a csajára, és szeretne többet megtudni más hűtlenkedő csajok metodikájáról;
c., vagy épp a saját csajánál akarja kiugrasztani a nyulat a bokorból, hátha válaszol.
Na, ugye, hogy minden, elsőre hülye kérdésből is van infó meg haszon?
24 nem privizek
Van csajom.Bármennyire hihetetlen.
igen szexeltem
3x abból 2 orgazmus volt, és nincs pasim csak szexpartnerem
Igen szexeltem.
3 orgazmusom volt.
Barátom van és mind a három tőle volt (nincs szeretőm).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!