Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szexeltetek a hétvégén?Hány orgazmusotok volt? Mennyi a pasitoktól, és hány a szeretőtöktől? Hány évesek vagytok?
A Gyikben, mint cseppben a tenger, megmutatkozik a magyar társadalom állapota 🤓
1. Értem én, hogy ezt az oldalt nem ilyen kérdésekre hozták létre még 1927-ben, hanem arra, hogy az emberek a megoldandó problémáikra tanácsot kapjanak más felhasználóktól, illetve – ha nem gugliznak vagy nem találják – szükséges információkhoz jussanak valamely kérdésben. Na, de tudjuk, mára mi lett a valós funkciója: 80 százalékban felmérés, közvéleménykutatás, beszélgetés, sztorizás, ismerkedés megy a kérdések örvén. Szóval aki iksz év gyakorlata után a szabálykönyvvel hadonászik, annak alapból igaza van, csakhogy a felhasználói közösség, amely életben tartja ezt az oldalt, a szokásjoggal felülírta a szabályokat. Amelyek alapján 10-ből 9 kérdést akkor simán törölni lehetne itt, a Szexualitás kategóriában.
2. Ezzel együtt persze ez tényleg nem „szabályos” kérdés.
3. A jelentgetés lélektanáról is lehetne hosszan beszélni, ez meg, ugye, a Házmestermagyarország témaköre.
Amúgy pár éve mikor még London ban
éltem sokan válaszoltak a kérdéseimre. De mások kérdésrire is.Nemtudom hogy ez a visszaesés ezeknek az önkéntes jelentgetős rendőröknek köszönhető e.
Még mindig nem derült ki hogy férfiak-e vagy nők?
random pasikkal volt több szopás
24l
12. Akkor mondd már meg mi az értelme ennek a kérdésnek.
Mire megy ha 10-20 ember ide írja hogy ennyi volt??
Való igaz a társadalom IQ-ja, mert itt megmutatkozik hogy mennyire primitívek az emberek, látjuk a kérdésekből is.
De ha tudod a magyarázatot írd már le.
Mit kezd vele még ha teljesen igazat is írnának válasznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!