Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdhetek úgy a barátommal hogy egészségügyi okok miatt nincsen menstruációm?
Ha rendesen védekezünk óvszerrel, és odafigyelünk rá, akkor nem lehet baj, ugye?
Előre köszi a válaszokat 🥰
Mondjuk amikor már annyira sovány vagy, csodálom, hogy a pasidnak lesz gusztusa szexelni veled :(
Nem bántásból, a barátom megmondta, hogy amíg nem leszek x kiló, nem, mert szörnyen nézek ki. Igaza volt, csont és bőr voltam.
Ne keseredj el ezen, amit a 11-es írt. Bár jót akart, saját példát hozott, ami lehet tényleg hasznos lesz, csak remélem nem kelt bennem még egy plusz nyomást, hogy a barátodnak tetszel-e szex közben.
Fokozatosan vágjatok neki. Keress egy ideális fehérneműt, amiben jól érzed magad és ha esetleg nem akarod, nem veszed le teljesen. (Pl babydoll, míder stb) Akkor érezni fogod úgyis, hogy kíván téged, szexinek tart. Aztán fokozatosan ráérzel majd az ízére és biztosan megjön az önbizalmad is. Hajrá!😊
Én is evészavarral küzdöttem és 2 évig egyáltalán nem volt menstruációm.
Egyrészt alapból sokkal kevesebb az esélye, hogy terhes legyél, mert a tested tartalékol és nem fektet energiát az olyan folyamatokba mint a peteérés.
Óvszerrel pedig még annak a kevés esélynek a lehetőségét is minimalizálod. Szóval nyugodtan szeretkezhettek óvszerrel.
Viszont nem tudom, hogy nalad mi a helyzet, de én nem nedvesedtem egyáltalán, úgyhogy síkosítót ajánlanèk pluszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!