Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdhetek úgy a barátommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdhetek úgy a barátommal hogy egészségügyi okok miatt nincsen menstruációm?

Figyelt kérdés

Ha rendesen védekezünk óvszerrel, és odafigyelünk rá, akkor nem lehet baj, ugye?

Előre köszi a válaszokat 🥰

2023. febr. 5. 22:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Ha nincs menstruációd + óvszerrel is védekeztek, akkor szerintem nyugodtan. Már ha a kérdés arra irányul, hogy nem lesz-e belőle baba.
2023. febr. 5. 23:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen bajra gondolsz? Terhességre? Nem valószínű.
2023. febr. 5. 23:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hogy mi a probléma. De védekezéssel nem lehet különösen gond.
2023. febr. 5. 23:04
 4/13 A kérdező kommentje:

Igen, ez a kérdés ☺️

Mert ugye konkrétan nem bízhatom arra most a dolgot hogyha megjön akkor nem lehetek terhes, de emiatt nem akarjuk hogy a nemi életünk el legyen hanyagolva.

2023. febr. 5. 23:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezz meg róla egy dokit, nehogy gond legyen.🙂 Ha pl PCOS akkor szerintem simán védekezéssel, de ha valami esetleg fertőző betegség, ami okozhat vérzés kimaradást (ha létezik ilyen egyáltalán), akkor még óvszer mellett sem. Ha esetleg pl szülés vagy terhesség megszakítás után és még nem állt helyre a hormonszinted, akkor is tartsd be azt az időt, amit az orvos javasolt, hogy várj.
2023. febr. 5. 23:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szakad, nem csúszik le a gumi ÉS már az első behatolástól kezdve a pasidon van akkor nem leszel terhes nyugi. Nincs a gumin mikrolyuk amin átszivárogna bármi is.
2023. febr. 5. 23:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak védekezzetek. A problémával pedig menj el dokihoz majd.
 8/13 A kérdező kommentje:
Evészavar okozta menstruációelmaradásom van sajnos, de igyekszem helyrehozni :)
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Az óvszer biztonsagos.

Egyébkent ha nincs menszeszed, akkor szerintem peteérésed sincs, vagyis sehogyse lehetsz terhes. Erre mondjuk ne alapozz, de látott már orvos? Mert nem tudom ez mennyire normális.

10/13 anonim ***** válasza:
0%

Van másik megoldás is. Gumi és más nélkül is szexelhetsz úgy hogy ne légy terhes.

.1. orál oda vissza orgazmusig

.2. behatolás is lehet gumi nélkül csak akkor ne a puncidat dugja hanem a popodat és ha tele ment akkor kimosod

2023. febr. 6. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!