Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom , mikor érzékeli hogy el fogok élvezni , mindig magamra hagy , szerintetek miért csinálhat ilyent , van esetleg aki hasonló helyzetben van , vagy volt ?
Van mikor párom nem engedi , hogy be tegyem neki a farkamat , akkor sem ha épen nincsen neki menzesze .
Csak elkezdi a kezével ki verni nekem , de mikor látja rajtam hogy mindjárt elélvezek , akkor csak úgy " eldobja a kezéből , tehát nem fejezi be , amit elkezdett .
De mikor szeretkezünk is és szintén azt érzékeli , hogy mindjárt elélvezek,egyszerűen el lök , le lök magáról .
Ennyire félhet az orgazmusomtól ?
20/ A kezdetek , kezdetén , jónak mondható volt köztünk a szex , párom is kezdeményezett , nem csak én .
Igazán a szülés után változott meg , de akkortól hirtelen .
Szülés után , már nem kezdeményezett és az esetek 90% ban , elutasító lett felém .
Ha pedig még is " beadja a derekát , akkor is csak olyan , mintha színlelne mindent , igazából én azt látom rajta , hogy a kedvemért csak hagyja magát , hogy megkeféljem , de valójában azt várja , hogy mikor lesz vége .
A szexen kívül , nem mondanám hogy különösebb problémánk lenne egymással , talán , de lehet hogy csak én látom s érzem úgy , hogy kissé mintha érzelmileg is , el távolodott volna tőlem , de nem jelentősen .
A gyerekeket nagyon szereti , de ki is készítik idegileg .
Türelmetlen és fáradt , ideges .
22/ Örülök hogy neked mind ez sikerült , amiket írtál .
Mi decembertől , februárig vagyunk gyakrabban együtt párommal és a gyerekekkel.
Február után már általában csak aludni járok haza , nekem ilyen a munkám sajnos.
Tehát most kezdünk el , távolodni ismét egymástól .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!