Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom , mikor érzékeli hogy el fogok élvezni , mindig magamra hagy , szerintetek miért csinálhat ilyent , van esetleg aki hasonló helyzetben van , vagy volt ?
Van mikor párom nem engedi , hogy be tegyem neki a farkamat , akkor sem ha épen nincsen neki menzesze .
Csak elkezdi a kezével ki verni nekem , de mikor látja rajtam hogy mindjárt elélvezek , akkor csak úgy " eldobja a kezéből , tehát nem fejezi be , amit elkezdett .
De mikor szeretkezünk is és szintén azt érzékeli , hogy mindjárt elélvezek,egyszerűen el lök , le lök magáról .
Ennyire félhet az orgazmusomtól ?
Megall az eszem hogy le van pontozva a 6.válaszom...fordított esetben, ha a kérdező a nő és a pasi viselkedik vele így, mindig az jön, hogy önző és kuka, és 100%-ön állnak a válaszok. Most mi a különbség? :O
Hányinger ez a kettős mérce már megint.
9/ Nem élvezhetek rá , mert azt mondja , hogy az undorító , sőt a farkamra is mindig azt mondja , hogy undorodik tőle .
Általában a takaróra megy , vagy a plédre .
12/ Lehet hogy igazad van .
14 / igen , ez valóban sértő számomra , de ezzel talán mind így vagyunk , ha az intim testrészünkre azt mondják , hogy az undorító .
Ez egyszerűen , porig alázás szerintem is .
Nem tudom fordított esetben , ha egy férfi , vagy akár én mondanám ki nyíltan páromnak , hogy a puncija számomra undorító , mit szólna hozzá ?!
De szerintem a legtöbb nő is , azonnal lapátra tenné a pasiját , ha íj módon megsértené a pasija , mert ez ép olyan , mintha magától az adott személytől undorodna a másik fél .
Sokszor csalódott és mérges vagyok ez miatt a viselkedése miatt , de a gyerekek miatt , egyenlőre még tudtam eddig türtőztetni magamat .
Hogy ez meddig megy , nem tudom .
Nem egyszerű , ez egy igazi rejtély .
Az elején még úgy tűnik , hogy a párunk számunkra a fő nyeremény , majd idővel történik valami , valami ami megváltoztatja a szemléletet és mire rá jövünk hogy tévedtünk , addigra már annyira bonyolódott helyzetben találjuk magunkat , hogy még magunk is nehezen igazodunk el rajta és egyszerűen , nem értjük a történtek , miértjét .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!