Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti laknátok együtt 2 pasival akikel szeretkeznétek is? Persze titokban.
Figyelt kérdés
2023. febr. 4. 16:23
11/17 A kérdező kommentje:
Környezet előtt titokban
2023. febr. 4. 19:16
12/17 anonim válasza:
hát a környezetnek semmi köze hozzá, de ha valakinek nem elég, hogy azt mondom, hogy az én dolgom, akkor mondanám, hogy poliamoria, olvasson utána.
és én szívesen laknék együtt két pasival és lennék mindkettővel
na innentől, ha vki szexfantáziákról kérdez, ezt tuti beleírom :)
13/17 A kérdező kommentje:
12 milyen szexfantáziáid vannak?
2023. febr. 4. 19:20
14/17 anonim válasza:
hát mindig azt mondtam, hogy két pasival lenni egyszerre, de innentől majd kiegészítem azzal, hogy együtt is lakni velük és folyamatosan.
hála neked :)
15/17 A kérdező kommentje:
Nekik engedned hogy másik nővel legyenek?
2023. febr. 4. 19:26
16/17 anonim válasza:
Ez nagyon szexin hangzik így elméletben :)
Sőt, ezt még tovább is lehetne cifrázni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!