Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek minden celeb csaj titokban luxusprosti?
Figyelt kérdés
A jól kinéző híres csajokért szerintem a gazdagok nagyon sokat fizetnének. Szerintetek élnek ezzel a lehetőséggel a híres csajok?2023. jan. 30. 14:55
1/8 anonim válasza:
Szerinted mivel érvényesülnek 42es IQ val? Régebben intelligensebb emberek alkottàk a híressègeink listáját. Ma "bevàllalóssàg " számít kefèl vagy szopik es kap valami szerepet
3/8 anonim válasza:
A legtöbb, de ez inkább fordítva van, már a luxus prosti egyéniség lesz celeb.
4/8 anonim válasza:
Szerinted ezek a celebek mitől érdekesek? De komolyan
5/8 anonim válasza:
Nem. Nyilván akad közöttük olyan is, de nem általános.
Az valamivel gyakoribb, hogy gazdag pasik kitartják őket, de az nem egyenlő azzal, hogy bárki jó pénzért megkaphatja őket.
6/8 anonim válasza:
A hirdetőset sem bárki, mert egy csövest elhajt. Ugyanúgy prosti ez is csak más ligában
7/8 anonim válasza:
Biztosat nem tudok, de úgy képzelem el, hogy igen. Csak szerintem nekik van néhány házibarátjuk, akiktől megkapnak mindent.
Most nem rég is volt az egyik híroldalon egy ismert színésznő, meg a tv tulaj kapcsolata, elég mocskos részletek szivárogtak ki😃.
Na, most én rákerestem a hapsira, hát elég gusztustalan, hájas disznó. Na miért fekszik le vele vajon a szép nő? Lehet, nem pénzt kap, hanem jól fizető lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!