Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múltkor megdicsértem a szomszéd lányt, hogy hú de csinos vagy. Jogos a barátnőm féltékenysége?
Én megmondom a pasi szemébe, hogy de jól nézel ki. Vagy de szép a szemed, stb...
Miért lenne gázabb, mintha a srác mondja nekem, hogy jól nézzel ki.
Na ez tévedés.
Attól, hogy én megjegyzem valakinek, hogy jól nézel ki nem azt jelenti, hogy be is jön.
Vagy megjegyzem szép a szemed, de a mosolya nem tetszik megint nem fogok haza menni vele.
Amúgy meg szerintem lealacsonyítóbb, ha egy férfi mondja ezt vagy utánam fütyülnek az utcán.
Hogy jogos-e?Nem tudom.Szerintem inkább NEM ILLIK a barátnőd mellett más nőt így dicsérgetni.
Neked is rosszul esne ha a barátnőd más pasikat dicsérne úgy mint te, miközben ott vagy mellette.
Lehet te is elgondolkodnál azon hogy talán a másik pasi jobban bejön neki?
Az én párommal is gyakran előfordult.Hiába tudja hogy szeretem és hogy nekem ő kell.Ritkán, de nála is előfordul ez.
Tudod, akit egyszer már "megsebeztek" az utána nehezen tud újra megbízni bárkiben is.
Mégha semmi oka sincs a féltékenységre.
Sokkal könnyebben kapja el az ilyet a féltékenység.
Fél hogy talán újra megbántják.
Ugye érted?
Ne dicsérgess más nőket a barátnőd mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!