Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért van az hogy társkeresőkön majdnem minden csak férfi,férfi párt jelöl meg. Vagy másik társkeresőn kiírja hogy 2-3 férfivel is szeretné kipróbalni? De ha ráírok nőkre hogy szeretném a többest mert izgat a látvány ha a csajomat mások is...
Milyen aktívak vagytok csajok a válaszadásban.
Régen nem volt szavazati jogotok gyárkapukhoz láncoltátok magatokat ,most hogy lehet dokan el srm mennek.Szóval mindíg az kell ami nincs meg nem lehet, ha lehet , nem érdekes.Furi
Hú haver ha a nőknek is hasonlóan zavarosan, nehezen nyomonkövethetően fogalmazol akkor ne csodálkozz ha kioffolnak...
Pajti' a szex nem úgy működik "ó te is ugyanazt kedveled, na akkor máris dugunk?" hanem először elnyered a szimpátiát, vonzalmat, bizalmat és majd csak utána jön az összes többi részlet.
na várj, az a problémád, hogy tudod a nőről, hogy szeretné kipróbálni két pasival és nem érted, hogy ha ezt egyből felhozod neki, akkor mi a gond??
jól értelmezem? (ha nem akkor, kérlek írd le még egyszer a kérdésedet kicsit átfogalmazva)
na most, én is benne vagyok a többesben, biszex is vagyok, tehát a partner neme is mindegy. DE ha egyből úgy kezd a pasi, hogy "helló, szia, ez a nevem, ez a farkam, dugnálak, de vegyünk be mást is, mert az az igazi, ha azt nézhetem, ahogy más dug téged" na ez nekem sem jön be
na most nekem ez a helyes: beszélgettek, meg még többet beszélgettek (nem csak a szexről). lehet találkozni, ha van vonzalom/kémia (nevezzük bárhogy) lehet szexelni először kettesben!! megvan a bizalom, el tudja magát engedni mindkét fél, jól működtök együtt, na akkor jöhet egy harmadik.
figyelj, mentem már bele olyan beszélgetésbe, ahol az első üzenetváltások között kiderült, hogy hármasozni akar a pasi. mondtam, hogy ok, de előbb ismerjük meg egymást...stb
mondogatta, hogy oké, igen, előbb csak engem kiélvez, meg a puncimat, utána a fenekemet és akkor már jöhet a harmadik.
megint próbáltam visszaevezni a normális beszélgetés vizére, de pikk pakk megint a hármasról volt szó.
fel is adtam egy idő után, hogy ebből lesz bármi normális
Nehogy már egy dugáshoz kielemezzük a Háború és Békét?
Ha félre kell kúrni nem kell alaposan megismerni meg bízni igaz?Mert hírtelen adódik egy lehetőség random akkor is biztosan bizalom mwg minden fisz-fasz?Na ezt meséld másnak.
Izgat ha a csajomat látom több férfivel.Vagy a partnetem
Ez lehet 1xi alkalom de lehet hosszú távú kapcsolat keretein belül is.Mit kell ezt túlagyalni?Mit akar negismerni rajtam?Nem csak velem fog dugni hanem 2 másik pasival is.Azokat is meg akarja ismerni meg bizalom?De ha rossz párkapcsolatban él random bárki jó úgy hogy a bevét tudja max.
Hát apám wz nem semmi.
na álljunk meg egy pillanatra, te nem alkalmi szexről beszéltél a kérdésedben, hanem arról hogy tetszik neked, hogy a "CSAJODAT MÁSOK IS"
megvan a csajod szó??
ha azt kérdezted volna, hogy mondjuk egy buliban bele mennék e abba, hogy két pasival csináljam, akkor más választ adtam volna
továbbá, igen, nekem ahhoz is kell valamennyi bizalom, hogy 2 neten megismert idegen férfihez felmenjek lakásra.
ha ismerek valakit (mondjuk szexkapcsolatban is lehetünk) és ő hoz még valakit, hogy hármasban csináljuk az megint más. hisz az egyiket azért ismerem.
És fesztiválon szigeten nem kell bizalom?
Na menj már...
Nem hisztizek.Kérdezek!
Aha bizalom.És attól nem kell bizalom akinek mercije van és vastag pénztárcája.Mesélj még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!