Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a látvány amikor filmekben nőket aláznak meg szexuálisan, mindig is tetszett a dolog, már gyerekként is. Más is van ezzel így ?
Figyelt kérdés
Természetesen szexuális téren visszafogom magam, és csak olyat teszek ami a partneremnek is jól esik.2023. jan. 31. 15:51
1/14 anonim válasza:
Speciel bennem jóval később alakult ki, amikor elkezdte az ember csinálni akkor érzékeltem hogy ez jóóóóó. Ettől még van aki először vizuális ingerrel találkozik és úgy tudatosul benne mit szeret.
2/14 A kérdező kommentje:
Óvodásként láttam hogy a csillagok háborújában a nők ki vannak kötve Jabba ketrecében és nagyon "felizgultam" tőle... tudom nevetséges, de igaz.
2023. jan. 31. 16:08
3/14 anonim válasza:
Igazából attól függ, hogy te mit értesz megalázás szó alatt. Alapból nem probléma. A mérték a lényeg.
Az még normális, hogy a kikötözött nő tetszik.
4/14 anonim válasza:
Én dom férfi vagyok, úgyhogy tetszik nekem is. A star wars női szereplőire pedig rendszeresen rejszolok, főleg Leia hercegnőre.
5/14 anonim válasza:
En pont forditva vagyok, engem az izgat ha a nő labai elott szenvedhetek, es boldogan tapos el! Keresem határozott dominamat
6/14 anonim válasza:
Én nőként szeretem ezt, azaz ha párom ilyen uralkodós velem, de pl ezt ő hozta ki belőlem
7/14 anonim válasza:
Emlékszem mikor először találkoztam az egész BDSM témával a neten, nagyon nem tudtam hova tenni hogy egy szex közben megkötözött nő látványa felizgat. Ha srác lennék még talán könnyebben átlendültem volna ezen a felfedezésen de így lányként fura volt. Persze mivel jót éreztem tőle néztem tovább de emlékszem ezen agyaltam utána egy kicsit. Még rá is kerestem a "mazochista" szó pontos definíciójára hogy ellenőrizzem mazochista vagyok e, meg hogy vajon ha én lennék kikötözve az izgi lenne vagy ilyesztő.
8/14 anonim válasza:
7. Válaszhoz kiegészítés: Azért gondoltam ennyire túl a dolgot mert még tini voltam
9/14 anonim válasza:
#7 azért izgatott fel mert asszociáltál, saját magad képzelted a helyére tudat alatt. Megvannak a "magvai" az okai miért gyakorolt hatást rá. Ha tudatosan végigmész az úton akkor tudni fogod a pontosabb okát is ;)
10/14 anonim válasza:
9.Igen,a 7. válaszomban leírt felfedezés már nem tegnap volt :D Azóta ki próbáltam ezt azt és sokkal jobban ismerem magam ezen a téren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!