Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyenek a magyar lányok ott lent? Van valami gyakori p#nci típus, ami a magyar lányokra jellemző, vagy gyakran ismétlődő?
Sosem voltam még magyar lánnyal, de kíváncsi vagyok, hogy ők milyenek. Leszbikus lányok is írhatnak nyugodtan, ha vannak tapasztalataik, megfigyeléseik.
Bármilyen észrevétel jöhet! Forma, típus, méret, bármi.
Voltam már egy néhány tucat nővel, többségük magyar. Mivel a magyar nép egy igen kevert nép, ezért a szőke szlávoktól kezdve az átlagos barna kaukázusiakon át az egész kreol romákig, törökös beütésű csajokig mindenféle megtalálható itt és még ezek is nyilván keveredtek egymással. Ebből kiindulva, szerintem nem lehet ennyire generalizálni, hogy milyen a magyar lányok puncija.
A legtöbb amit láttam, az barna tónusú volt, kicsit nagyobb kisajkakkal, szláv típusú szőkéknél inkább rózsaszín a punci. Viszonylag ritkán találkoztam zárt babapuncival, rendszerint a kerekebb formájú, kreolabb lányoknak volt csak egy kis csík, vagy "hamburger" :)
Méretre szerintem szintén változatos. Nagy intim méretem van, és a filigránabb magyar lányok jobban bírták eddig, mint a magasabb teltek, de ennyi, ezen kívül nagy a szórás. Általánosságban véve azért bírták rendesen, ehhez képest az ázsiai lányoknak akikkel voltam, sokkal szűkebb fajta puncijuk volt mindnek, legfőképpen a koreaiaknak.
#3, nagyon köszönöm a válaszodat!
Igen, erre gondoltam én is, hogy a magyar nők annyira kevertek genetikailag, hogy valószínűleg nincs egységesebb p#nci típus. Nagyon köszönöm a visszajelzésedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!