Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, milyenek a magyar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyenek a magyar lányok ott lent? Van valami gyakori p#nci típus, ami a magyar lányokra jellemző, vagy gyakran ismétlődő?

Figyelt kérdés

Sosem voltam még magyar lánnyal, de kíváncsi vagyok, hogy ők milyenek. Leszbikus lányok is írhatnak nyugodtan, ha vannak tapasztalataik, megfigyeléseik.

Bármilyen észrevétel jöhet! Forma, típus, méret, bármi.

2023. febr. 1. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Manapság a legtöbb borotvált, csupasz.
2023. febr. 1. 17:52
 2/10 A kérdező kommentje:
És a típus? Kisajkak, nagy ajkak... Változatosak a magyar lányok, vagy van esetleg valami jellemző, ami sok magyarra lányra jellemző?
2023. febr. 1. 17:57
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Voltam már egy néhány tucat nővel, többségük magyar. Mivel a magyar nép egy igen kevert nép, ezért a szőke szlávoktól kezdve az átlagos barna kaukázusiakon át az egész kreol romákig, törökös beütésű csajokig mindenféle megtalálható itt és még ezek is nyilván keveredtek egymással. Ebből kiindulva, szerintem nem lehet ennyire generalizálni, hogy milyen a magyar lányok puncija.

A legtöbb amit láttam, az barna tónusú volt, kicsit nagyobb kisajkakkal, szláv típusú szőkéknél inkább rózsaszín a punci. Viszonylag ritkán találkoztam zárt babapuncival, rendszerint a kerekebb formájú, kreolabb lányoknak volt csak egy kis csík, vagy "hamburger" :)

Méretre szerintem szintén változatos. Nagy intim méretem van, és a filigránabb magyar lányok jobban bírták eddig, mint a magasabb teltek, de ennyi, ezen kívül nagy a szórás. Általánosságban véve azért bírták rendesen, ehhez képest az ázsiai lányoknak akikkel voltam, sokkal szűkebb fajta puncijuk volt mindnek, legfőképpen a koreaiaknak.

2023. febr. 1. 18:03
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
A puncik elég egyediek. De a legtöbb lány borotválja. Ezen kívül más tendencia nehezen lenne megfigyelhető.
2023. febr. 1. 18:04
 5/10 A kérdező kommentje:

#3, nagyon köszönöm a válaszodat!

Igen, erre gondoltam én is, hogy a magyar nők annyira kevertek genetikailag, hogy valószínűleg nincs egységesebb p#nci típus. Nagyon köszönöm a visszajelzésedet!

2023. febr. 1. 18:06
 6/10 A kérdező kommentje:
Boldogtalan Édesburgonya, neked is köszönöm a válaszodat!
2023. febr. 1. 18:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalat: változatos. Külsőre van mindenféle, de nem valószínű hogy szignifikáns eltérés lenne más nemzet lányaihoz képest. A fazon változó, jellemzően csupi v. fazon.
2023. febr. 1. 18:58
 8/10 anonim válasza:
Baba ritka. Általában barnább, csupasz.
2023. febr. 1. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:
TELJESEN változó. Mivel nincs 2 egyforma ember
2023. febr. 1. 20:20
 10/10 anonim ***** válasza:
"Sosem voltam még magyar lánnyal," Milyen nemzetiségüvel voltak? Ök milyenek?
2023. febr. 1. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!