Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen öltözködéssel tudom a legjobban hergelni a férfiakat? Magassarkú, fűző, vagy jóga nadrág? 18/L
Figyelt kérdés
2023. febr. 1. 05:48
2/26 anonim válasza:
Kinek mi jön be. Ruhadarabok, amik nagyon bejönnek:
- tűsarkú
- miniszoknya vagy ruha
- crop-top
- testre simuló, alakot kiemelő ruhák
- mély dekoltázs
- hát nélküli, hátat, vállat, lapockát szabadon hagyó ruhák, felsők
- csőruha, csőtop
- merész kivágások
Ökölszabályként nekem bejön, ha -- amennyiben a hőmérséklet engedi - a testfelületed 50%-a szabadon legyen.
3/26 anonim válasza:
Kíváncsi volnék, hogy miért akarod hergelni a férfiakat? Mi a célod ezzel?
Mindenki más, de néhány tipp:
- Magassarkú
- Szoknya és harisnya
- leggings
- szűk farmer
Persze ez függ a testfelépítéstől is.
4/26 anonim válasza:
Barátnőm bőrnadrágban tud engem nagyon felhergelni. Főleg amikor tangát húz alá.
5/26 anonim válasza:
A kevés érzelmi nevelést kapott serdülő lánykák között van olyan, aki mindenféle öltözettel, viselkedéssel, szöveggel izgatja a fiúkat, férfiakat. A kislányok elleni erőszak gyakori kiváltó oka, hogy a primitívebb pasik nem értik meg, a gyereklányok a vonzerejüket próbálgatják, és tetszik nekik, hogy van hatásuk. Azért a "hergelők" aránya nem magas, a java részének elég esze is van.
6/26 anonim válasza:
Harisnya fajták! A férfiak imádják a női lábakat.
7/26 anonim válasza:
Engem tudnál hergelni, de csak élőben még ha aztán nem lennél múzeumi kép mindent a szemnek semmit a keznek.
Nem volnék halaltlan se f40
10/26 anonim válasza:
Tetszik ha sok pasi vágyakozik rád/utánad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!