Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok között is van olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok között is van olyan, akit izgat az, ha megcsalja a párja legalább fantázia szinten?

Figyelt kérdés
Én fiú vagyok, nem csalnék meg senkit, de az izgat, hogy azt képzelem hogy engem csalnak meg, azaz cuckold vagyok. És arra vagyok kíváncsi, lányok között is van-e ugyan ilyen mint én
2023. jan. 31. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van. Személyesen ismerek ilyen nőt.
2023. jan. 31. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen a nők között is, de jóval kevesebb.
2023. jan. 31. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:
7%
Nem
2023. jan. 31. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sosem izgatott az ilyesmi. Aztán egyszer a pasimmal bevettünk egy csajt harmadiknak a kedvemért. És közben amikor a pasim elkezdte dugni a másik csajt miközben a lány engem nyalt, iszonyatosan felizgatott a látvány (is). Nem is gondoltam volna...
2023. febr. 1. 07:20
 5/5 anonim ***** válasza:

A megcsalás nem, de az, hogy élőben láthatom más nővel szexelni, az nagyon is. Azt gondolom, ez biztosan összefügg azzal, hogy biszexuális vagyok, mert minél jobban bejön az adott nő, annál izgatóbb látvány, kicsit olyan, mintha én szexelnék a nővel, nem a férjem.

Ez még akkor is igaz, ha amúgy nem hármas a felállás, csak nézem, ahogy játszanak, és én nem szállok be, vagy csak a férjemmel szexelek, voltunk pl hetero, de exhibicionista csajjal hármasban, akit az izgatott, hogy én csak nézem, az is szuper volt :)

2023. febr. 1. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!