Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki fantáziál arról, hogy megcsalja a párja?
Figyelt kérdés
Hogy képzelitek? Barátnővel, vagy ismeretlennel? Nálatok szebbel? Mit éreztek, ha erre gondolva masztiztok? Hány évesek vagytok?2022. szept. 6. 10:35
1/10 anonim válasza:
Én csalom meg a pasim, ő ne csaljon meg engem. :-)
2/10 anonim válasza:
Ezt ők úgy szokták, hogy bebeszélik maguknak - akkor is ha nem így van - hogy a párjuk elkezdett nőzni, onnantól mindent lehet.
3/10 anonim válasza:
Arrol fantazialok hogy en megcsalom,de csak fantazia
N
4/10 Mkdir válasza:
Igen általában az a felállás amit az #1 es ír. Sok a balek.
5/10 anonim válasza:
Nem, mivel nem tudnék más felé nézni sem.. :)
6/10 anonim válasza:
Én mindig arról fantáziálok hogy megcsal.Állandóan veszekszük e miatt.Sokszor nem kap se p.nát se vacsorát!És volt hogy kizártam.
7/10 anonim válasza:
fantaziálok arról, hogy egy random ember belémteszi a farkát, jól megdug, belém élvez aztán soha többé nem látom
N
9/10 anonim válasza:
A pasid tegnap épp engem és a barátnőmet dugott hármasban.
Azt mondta, sz.r veled a szex...
10/10 anonim válasza:
2-es Ja! bebeszélik. manapság sztem sokkal több nő csalja a párját mint pasi. Elég csak az ismerősökkel beszélni.. utóbbi 5 évben vagy 15 fiú barátom számolt be ilyesmiről.. lányismerőseim vagy 2. + 2 házas nő bepróbálkozott nálam facen tavaly meg idén.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!