Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha jóképű vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha jóképű vagyok, de a méretem csak 13-14/3,5 centi?

Figyelt kérdés
Konkrétan megszokták nézni a nők az utcán, buszon, edzőteremben, mindenfelé. Napi többször zavart látok mosolygást, hajigazítás... szóval nem lenne rossz dolgom, csak kissé szerényebb a kínálati oldal egy bizonyos szempontból.😄

2023. jan. 31. 21:02
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Nincs probléma vele.
2023. febr. 1. 17:43
 22/25 anonim ***** válasza:
8%
Figyi, én nem vagyok jóképű, de nekem meg jó vastag. Te becsajozol, felhozod a lányt szobára. Én közben elbújok a szekrényben. Arra hivatkozol, hogy szégyenlős vagy, lekapcsolod a villanyt, helyet cserélünk, én jól megdugom a csajt és mindenki happy.
2023. febr. 8. 18:15
 23/25 A kérdező kommentje:
És ebben nekem hol az okosság?
2023. febr. 9. 07:53
 24/25 anonim ***** válasza:
24%
Átlag lúzer
2023. márc. 10. 21:44
 25/25 anonim ***** válasza:

Ugyanez a problémám, 190 feletti magas vagyok, sportolok, helyesnek tartanak a lányok de a méretem sajnos csak 12 cm és elég vékony is, 4 cm alatt. Van amelyik lánynak megfelel, de rengeteg kudarcot éltem már meg vele, ami azért eléggé elbizonytalanító tud lenni egy idő után. Legrosszabb benne, hogy nem tudod kitapasztalni, hogy melyik csajnak lesz szűk a puncija vagy melyiket nem fogja érdekelni annyira a méret.

A legártatlatlanabb külsejű 157 centis vékony csaj kelt már ki az ágyamból szex nélkül amikor meglátta a farkam és mondta hogy ne haragudjak de sajnos intim méretekben nem fogunk összepasszolni. Az a srác akivel most együtt van, arról bizonyítottan tudom, hogy 21 centis farka van.

Sajnos csak sok próbálgatással tudod kideríteni, melyiknek lesz jó melyiknek nem. Annyi szerencsénk van, hogy ha jól nézel ki, akkor érdeklődő mindig akad, könnyen eljutsz a hálószobáig.

2023. márc. 13. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!