Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha jóképű vagyok, de a méretem csak 13-14/3,5 centi?
Figyelt kérdés
Konkrétan megszokták nézni a nők az utcán, buszon, edzőteremben, mindenfelé. Napi többször zavart látok mosolygást, hajigazítás... szóval nem lenne rossz dolgom, csak kissé szerényebb a kínálati oldal egy bizonyos szempontból.😄2023. jan. 31. 21:02
11/25 anonim válasza:
Pedig teljesen rendben van az a méret! Miért gondolod, hogy nem??
N
12/25 anonim válasza:
Nincs semmi gond ezzel a mérettel
13/25 anonim válasza:
Ne aggódj, ez egy teljesen normális méret és senkit nem fog zavarni. :) chill, láthatólag tök jól fogalmazol, normálisan kommunikálsz, biztos vagyok benne hogy ez élőben is így megy. Mire az ágyba juttok meg senkit nem fog zavarni/érdekelni ami a nadrágodba van, mert elsősorban nem emiatt van veled egy nő.
14/25 anonim válasza:
#1 Nem "megszoktak nézni", hanem "meg szoktak nézni", mert a meg- igekötő a nézni igéhez tartozik, nem áll össze a szoktakkal!
15/25 anonim válasza:
#14, örülök, hogy valaki észrevette 👍
16/25 anonim válasza:
Ne aggódj ez miatt, van akinek tökéletes. Ha helyes vagy, és nem csak dugópajtit keresel, akkor meg főleg.
Ha meg szexpartnert keresel, ne vetkőzz amég nem áll teljesen.
L
18/25 anonim válasza:
Személyiséged varázsa megfogni elég. Az ágyban meg tessék kreatívnak lenni 😉
19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2023. febr. 1. 08:18
20/25 anonim válasza:
Semmi baj nincs ezzel a mérettel, teljesen jó, én még örülnék is neki, hogy nem annyira nagy, hogy fájjon (sosem tudtam élvezni a szexet túl nagy méretű pasival).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!