Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tartsam fenn a barátom érdeklődését 4 év után?
Figyelt kérdés
Heti 1-2x találkozunk mert még szüleinkkel lakunk, akkor napi 1x van szex. Szerinte jó a kapcsolatunk, a szex is, adok is magamra és mindig próbálok a kedvében járni. Szoktam is neki küldeni arc nélküli képeket ha nem találkozunk, vagy ha igen akkor veszek fel combfixet vagy szexi fehérneműt.
Hogy tartsam fenn továbbra is az érdeklődését, miket csináljak vele? Kérdeztem de neki nincsenek konkrét vágyai (ami van 2 azt megvalósítottam neki).
21/L 25/F
2023. jan. 31. 17:59
1/7 anonim válasza:
Ha a vágyait valóra váltottad, jó a kapcsolatotok és jó a szex is, akkor mi a probléma? Ennél jobban nem kell fenntartani a kapcsolatot, a leírtak alapján eddig is remekül csináltad.
2/7 A kérdező kommentje:
Csak félek hogy egyszer megun vagy talál jobbat vagy megcsal…
2023. jan. 31. 18:10
3/7 anonim válasza:
No, ne csigázz. Mi volt az a két konkrét vágya, amit megvalósítottál neki?
Ha ezt tudnánk, talán hasznosabb válaszokat is adhatnánk.
4/7 anonim válasza:
Találkozzatok amilyen sűrűn tudtok első lépésnek ennyi. Ha 4 év után elkezd csökkeni a másik iránti vágy akkor arra nem alapoznék túl nagy jövőt. Ha viszont nem csökken, akkor nem értem a kérdésed!?
5/7 anonim válasza:
A fent leírtak alapján jó a kapcsolatotok, nem értem az aggodalom okát.
7/7 anonim válasza:
Előbb utóbb mindenki ráun a másikra szexuálisan, aki mást mond az hazudik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!