Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok csaltatok meg már pasit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok csaltatok meg már pasit?

Figyelt kérdés

2023. jan. 31. 17:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
38%

8.: Most aztán megmondtad a tutit, az élet császára lehetsz. Az a nő aki félrelép legtöbbször azért teszi, mert pasija mellett KELL. A legtöbb férfi egy idő után már elfelejt férfi lenni és ennyi. De ettől egy nő nem lesz ri..banc, mert félrelép, nyolcas.

Nem ragozom tovább.

2023. jan. 31. 18:27
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
Tudod mikor csalnak meg,amikor nem érzik,hogy te vagy a nagy ő meg akkor ha önbizalomhiányos vagy.Meg akkor ha magát valami Istennek képzeli,de akkor is ha egy fejletlen senkiházi.Azokat csalják meg rend szerint akik nem biztosak magukba,de még ezt se vedd készpénznek.Lépj és engedd el!
2023. jan. 31. 18:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, soha.
2023. jan. 31. 22:01
 14/19 anonim ***** válasza:
64%
Nem. Es soha nem is lesz ilyen.
2023. febr. 1. 02:18
 15/19 anonim ***** válasza:

Erre nem tudom kellene e bármit is írnom.

Igazából saját magadat minősíted ezzel a gondolattal.

Nem tudom mit csinálnál ha a párodat rajta kapnád félrelépés közben és ő csak azt mondaná, hogy már nem vagy olyan nőies, mint régen és már nem tudod kielégíteni.

2023. febr. 6. 18:23
 16/19 Csak_egy_pasas ***** válasza:
10 es Én nem ítélkezem, tényleg nem. Voltam már szerető nem szégyenlem mert szerelmes lettem. Engem csak az érdekel miért tetted azokat a durva dolgokat, ha mégis szégyenled? Ha akarod írj erről csak privátban…
2023. febr. 6. 19:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. nov. 3. 22:22
 18/19 anonim ***** válasza:
A 12-essel teljesen egyetértek.
2023. nov. 12. 06:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen
2023. dec. 30. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!