Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől fájhat az együttlét és semmi nem segít, ötlet?
Nekem pont ugyanez a bajom. Urológiára menj el. Engem most küldték hólyagtükrözésre, az is negatív (szerencsére). Kapram egy gyógyszert, ami segít ellazítani a hólyagizmokat, mert állítólag az is okozhat ilyet, ha nagyon görcsösek. Meg nem tudom, hogy jó lesz-e.
Ja, és napi 3 lier folyadék. De nem saccra! Két 1.5 l-es palack legyen előtted, és nap végére minimum annyit igyál meg. Az nekem mindig megoldja. Kell pár nap, vagy hét, de eddig ez a lgjobb módszer.
Akkor is fáj, ha nem élvez beléd vagy gumit használtok?
Nekem 2 ilyen esetem volt életemben.
1. Terhesség alatt annyira felborul minden, hogy szinte viszkettem és kipirosodott a bőröm az spermatol (első terhessegnel nem volt ilyen, szülés után elmúlt).
2. szinte egy évembe tellett rájönni, hogy allergiás vagyok bizonyos szerekre. Legalább 10 évig használtam ugyanazt a popritorlot, tusolot. Valamit változtattak benne, mert ilyen tüneteket okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!