Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek erényövhöz egy kezdő doninának?
Gondolom férfinak akarod felrakni az erényövet. Bármeddig felteheted elsőnek, minél tovább van fent, annál nagyobb a kínlódása. Ha még közben izgatod is, akkor méginkább szenved. Lehet úgy is, hogy felrakod 1 hétre, aztán 2 hétre...így tovább.
Azt is lehet, hogy kitalálsz valamit, amiért megbünteted plusz egy nappal. Vagy alázod és ha nem teszi meg, akkor plusz egy nap. Vagy beígéred hogy 1 hét után leveszed róla, de aztán mégsem és kap még egy hetet.
Próbálhatod azt is, hogy csak 1 percre veszed le róla, ha ennyi idő alatt el tud élvezni, akkor oké, ha nem, akkor visszateszed és még egy hét. Rengeteg lehetőség van.
Nem tudom azóta használtátok-e..
De én nem javasolnám első alkalommal a sok időt, heteket, de még az 1 nap is sok sztem..
Elsőre csak néhány órára. Aztán pár ilyen alkalom után mehet a fél nap. Aztán ha a párod már komfortos benne, ki lehet próbálni hétvégére. Elsőre tuti nem fog aludni tőle, erre készüljetek fel. Utána érdemes folyamatosan hordani kisebb szünetekkel, pl. egyik éjszaka rajta van, másik éjszaka nem, több hétig. Utána meg lehet próbálni, a hétvégihez hozzáadni napokat, pl. pénteken felrakod és csak vasárnap este veszed le, majd következő alkalommal már csak hétfőn, stb. Sztem kb másfél-2 hónap után meg lehet próbálni azt hogy egész héten megszakítás nélkül rajta van. Persze minden nap fürdéshez levenni, esetleg izgatás, amihez kedvetek van.
Nálunk legalábbis ez vált be. Elhiszem hogy sokan szeretnének "fejest ugrani" és kapkodnak, meg egyből a legdurvább büntetéséeket kitalálni, de ha az embernek dolgozni kell menni akkor elég vacak hogy nem aludt már 3 napja, és utálja az egészet. Még így is rengeteg kitartás kellett nekem és persze az is h a barátnőm is kitartó legyen meg következetes. De összességében nagyon megérte, hogy kibírtam a kezdeti hozzászokás fázist, azóta fantasztikus. Mikor milyen persze, tudom nagyon utálni meg nagyon imádni, de összességében élvezem ezt az új életet, és már megszokás, a mindennapok része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!