Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakoriak az olyan lányok, akik a kifejezetten nagy, 20+ méretet szeretik?
Szerintem az mindenkinek elég egyértelmű, hogy a csajok többsége szereti az átlagnál nagyobb péniszt. De az már egyénfüggő, hogy kinek mennyire nagy a nagy.
Az enyém 23 cm és elég vastag is, kb 15cm a kerülete, 5 cm vastag mondjuk. Még fiatal vagyok, eddig csak néhány nálam fiatalabb lánnyal voltam együtt és eddig nagyon vegyesek a tapasztalataim. Általában kimondható, hogy tetszett nekik látványra és amikor megtudták, hogy nagy péniszem van, akkor vigyorogtak.
Viszont érzésre már csak a felének jött be, amint oda értünk, többen már féltek tőle. Volt akinek nagyon nehezen ment be, és inkább abbahagytuk. Jellemző volt, hogy befért de a közelébe se értünk a tövig bedugásnak. Ha figyeltem, hogy egy bizonyos résznél többet ne dugjak be, akkor előfordult, hogy élvezték - talán ezért is igaz, hogy a lányok jobban szeretik/bírják a vastagságot mint a hosszúságot.
Egy volt olyan, akinek tetszett és bírta is, de persze vele is vigyázni kellett.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ki szerint élvezhető még ez a méret? Egyáltalán hányan vannak olyanok, akik nem csak látványra mondják, hogy ez izgató, hanem a valóságban is volt már ekkorával dolguk és ténylegesen élvezték, el tudtak élvezni vele? Illetve mitévő legyek, hogyan ismerkedjek, hogy olyanokat találjak, akik kompatibilisek velem és hogyan használjam jobban a szex alatt? Esetleg az idősebb nők vagy a magasabb, testesebb lányok jobban bírják? Eddig átlagos testalkatú és magasságú, 18-20 éves lányokkal voltam.
Érdekelne lányok,nők és szintén nagy mérettel rendelkező férfiak tapasztalatai is.
1. Képes bizonyíték?
2. Jelentkeztél már a 10 000$-os jutalomért? (LPSG)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!