Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakoriak az olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakoriak az olyan lányok, akik a kifejezetten nagy, 20+ méretet szeretik?

Figyelt kérdés

Szerintem az mindenkinek elég egyértelmű, hogy a csajok többsége szereti az átlagnál nagyobb péniszt. De az már egyénfüggő, hogy kinek mennyire nagy a nagy.

Az enyém 23 cm és elég vastag is, kb 15cm a kerülete, 5 cm vastag mondjuk. Még fiatal vagyok, eddig csak néhány nálam fiatalabb lánnyal voltam együtt és eddig nagyon vegyesek a tapasztalataim. Általában kimondható, hogy tetszett nekik látványra és amikor megtudták, hogy nagy péniszem van, akkor vigyorogtak.

Viszont érzésre már csak a felének jött be, amint oda értünk, többen már féltek tőle. Volt akinek nagyon nehezen ment be, és inkább abbahagytuk. Jellemző volt, hogy befért de a közelébe se értünk a tövig bedugásnak. Ha figyeltem, hogy egy bizonyos résznél többet ne dugjak be, akkor előfordult, hogy élvezték - talán ezért is igaz, hogy a lányok jobban szeretik/bírják a vastagságot mint a hosszúságot.

Egy volt olyan, akinek tetszett és bírta is, de persze vele is vigyázni kellett.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy ki szerint élvezhető még ez a méret? Egyáltalán hányan vannak olyanok, akik nem csak látványra mondják, hogy ez izgató, hanem a valóságban is volt már ekkorával dolguk és ténylegesen élvezték, el tudtak élvezni vele? Illetve mitévő legyek, hogyan ismerkedjek, hogy olyanokat találjak, akik kompatibilisek velem és hogyan használjam jobban a szex alatt? Esetleg az idősebb nők vagy a magasabb, testesebb lányok jobban bírják? Eddig átlagos testalkatú és magasságú, 18-20 éves lányokkal voltam.

Érdekelne lányok,nők és szintén nagy mérettel rendelkező férfiak tapasztalatai is.

2023. jan. 29. 15:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10%
Mit kell azon tudni használni? Ha áll, akkor ki-be kell nyomkodni.
2023. jan. 29. 19:04
 12/18 anonim ***** válasza:
92%
Én ezért tudok lányokat találni mert nekem is nagy
2023. jan. 30. 16:28
 13/18 anonim ***** válasza:

1. Képes bizonyíték?

2. Jelentkeztél már a 10 000$-os jutalomért? (LPSG)

2023. jan. 31. 18:59
 14/18 anonim ***** válasza:
74%
Nekem 12-18 ig bőven elég
2023. jan. 31. 22:59
 15/18 anonim ***** válasza:
86%
nem kérkedésből de 2 lány már mondta nekem.. a kb 17 centis farkamra hogy " úúú de nagy... azigen" szóval.. hmmm
2023. febr. 9. 11:22
 16/18 anonim ***** válasza:
92%
19+ már fáj és annyira óvatosan lenne csak jó, ami meg vágyölő. Vannak nőkben is átlag feletti hüvelyűek, őket kell megtalálni.pl.feketék.
2023. márc. 19. 22:49
 17/18 anonim ***** válasza:
52%
Én imádom a nagy méretet csak nem gyakran találkozok vele sajnos, nagyon szeretem ha veri a méhszájamat egy farok. Nem is értem azokat a nőket, akik nem szeretik. Szerintem olyan oldalon keress, ahol nem párkeresés van hanem csak szexpartner vagy alkalmi kapcsolat keresés van alkalmiból is kialakulhat komolyabb, ha mind a ketten akarjátok.
2023. márc. 21. 07:59
 18/18 anonim ***** válasza:
36%
#17 valószínűleg a te hüvelyed az átlagnál hosszabb. Van akinek max 10 még kitágulva is.
2023. márc. 21. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!