Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan akár nő akár férfi, aki kifejezetten előnytelen külsejű de mégis sikeres a másik nemnél?
Én olyan vagyok.
Nem vagyok trendi pasi. A trendi alak a trendi haj a trendi élet szöges ellentéte vagyok, viszont egész jó sikereim vannak a szebbik nemnél.
A miértje egyszerű. Én más vagyok mint a megszokott
ma 18:40
Úgy értem, hogy nem járok kondizni, szóval ilyen "semmilyen" alakom van. 🤷♂️
Akkor én jelentkezem! Alacsony vagyok, nem jóképű, és még csak nem is egy izompacsirta, és táncolni sem tudok. Viszont olvasott vagyok, diplomás, szeretem a színházat, a klasszikus zenét, mindenféle kultúrális élvezeteket, és az utazást, meg úgy egyáltalán, ami kellemes elfoglaltság. A nőkben pedig a társaságot keresem, és csak a távolabbi céljaim között van a szex (de azt bevallom, hogy a csinos arcú, jó alakú lányok vonzanak, és azt a célt sosem feledem). Vannak kudarcaim, de meglepően vannak sikereim is, és talán az az egyik titok, hogy kimondom, hogy vonzanak. A lányok áhítják a sikert! És persze megbecsülöm őket minden módon, ez is beválik.
Beismerem, hogy a kamasz- és korai ifjúkoromban ez kevésbé működött, de egyre inkább beválik.
Én. Nagy krumpli orrom van, és mindig morcos a tekintetem (pedig amúgy nem, csak ilyen a fejem)
Nem tudom mi a titkom. Talán az intelligencia+testalkat sokat kompenzál. Nem vagyok egy nőfaló, de bizony olyan népszerű csajok is szerettek akikről el sem hinné egy átlag Incel-Jóska/maradékevő fuckboy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!