Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vékony farokkal milyen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony farokkal milyen a szex? Problémás hogy vékony?

Figyelt kérdés

2023. jan. 28. 22:38
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Nekem problémás, mert nem érzek belőle szinte semmit. A használója elsült, gondolom neki nem volt problémás. Sőt utálom a vékony farkakat, mintha folyton előétel után fel kellene keljek az asztaltól és éhes hassal hazamenjek. Inkább legyen neki akkora mint a hüvejkujjam, de vastag.
2023. jan. 28. 22:42
 2/8 anonim ***** válasza:
46%

1-es ne aggódj ő se érez belőled semmit, csak elképzeli így minimális ingerrel el tud menni.

A farkat mindenki kapja nem választja ahogy a hüvely méretet sem, így ha kevés javaslom a dildót (min. 5cm vadtag, akár 7cm is van), kinyalással kombinálva.

2023. jan. 28. 22:49
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Ha ügyesen használod akkor nem annyira problémás, ha viszont rástresszeled magad akkor problémás lesz mert nem áll fel 😂
2023. jan. 28. 22:51
 4/8 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudnam elvezni. Nagyon nedvesedem, neha mar szinte engem zavar. Azt hiszem erre mondjak: nemi osszeferhetetlenseg
2023. jan. 28. 22:52
 5/8 anonim ***** válasza:
2-es megbántottalak? Ne haragudj :( Nem állt szándékomban egy minijanit sem megsérteni, persze gondolhattam volna, hogy itt többnyire azok olvasgatnak.
2023. jan. 28. 23:20
 6/8 anonim ***** válasza:

5ös, már miért bántottál volna meg?? :))

A dildót meg komolyan írtam, az 5cm egy átlag nőnek is kell nem direkt akartam vastagot írni hogy célozzak a hüvelyedre.

Csak írtad, hogy neki biztos jó mert elélvezett, hát ne gondold az még nem jelent semmit, tudom milyen nagy nedves punciban reszelni nagyon kell koncentrálni hogy el tudjak menni, függetlenül attól hogy nem kicsi méretem van. De az amugy is relatív.

2023. jan. 28. 23:29
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
Nem számít a méret, csak legyen jó vastag és kemény sokáig.
2023. jan. 29. 06:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem problémás, mert nagy a puncim. Még az átlagos vastaságúból sem érzek sokat. De a nagy méretet sem szeretem, mert ugyan széles, de rövid. A férjemnek pl. 14cm hosszú de olyan vastag mint az alkarom. Kicsit amorf ránézésre, de nekem meg ez pont ez passzol.... plusz jó eres, rücsküs.
2023. jan. 29. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!